Back to Előadások

Részvételi jegy: Rés a pajzson előadás 2020.06.05.

5.000 Ft5.500 Ft

IDŐPONT:

2020. június 05. (péntek) 18:00–21:00

LIVE-ONLINE KÖZVETÍTÉSI JEGYÁR:

5.500 Ft/fő

Fontos információ!

Az online közvetítési linket pár órával a rendezvény előtt e-mailben küldjük ki a résztvevőknek. Az előadást élőben közvetítjük, utólag nem megtekinthető!

HELYSZÍNI RÉSZVÉTELI ELŐVÉTELI JEGYÁR:

5.000 Ft/fő

(Budapesti helyszín egyeztetés alatt – számítva a járványügyi korlátozások addigra történő esetleges feloldására – ha ez nem történne meg, akkor minden helyszínre vásárolt elővételi jegyet live-online közvetítésre váltunk automatikusan).

ELŐADÓK:

Szakmai vendégelőadó: Dr. Mohácsi Anikó

radiológus szakorvos

Bartha Ákos:

élelmiszerbiológus, táplálkozás-kutató, az élelmiszertudományok doktorjelöltje, a Táplálkozás-Beállítás™ alapítója és szakmai vezetője

Részletes programleírás alább..

 

Clear selection
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Táplálkozás-Beállítás™: az immáron 6. éve nagy sikerű, összegző előadásunk 2020-as felvonása. Több száz esettanulmányunk anyagát elemeztük ki az előadáshoz, összesítve a kapcsolódó tapasztalatokat! Idén is számos újdonsággal készülünk.

“RÉS A PAJZSON” 2020

– éves nagy pajzsmirigy előadásunk –

2020.06.05 – 18.00

 

 •  
  Tévhitek, buktatók és a valóban hatékony természetes módszerek (táplálkozás/táplálék-kiegészítők)!
 •  
  Megelőzés, regeneráció, gyógyulási folyamatok.
 •  
  Bélügyek, avagy hol veszhet el az aktív pajzsmirigy-hormonok akár 20%-a?!
 •  
  Emellett bemutatjuk a funkcionális állapotfelmérés lehetőségeit és általunk alkalmazott módszereit – kapcsolódó ultrahang- és laborvizsgálatok.
 •  
  Átfogó ok-okozati kapcsolatrendszer, célirányos és megoldás-orientált megközelítésekkel; esettanulmányok, példák, tapasztalatok
 •  
  Szakmai – radiológus szakorvos – vendégelőadóval!

A NAGYON ÁTFOGÓ ELŐADÁS SORÁN SZERETNÉNK SZÁMOTOKRA MINDEN TAPASZTALATUNKAT, FEJLESZTÉSÜNKET, PROTOKOLLUNKAT, KUTATÁSUNKAT ÉS ALKALMAZOTT MÓDSZERÜNKET ÖSSZEFOGLALNI A PAJZSMIRIGY MŰKÖDÉSÉT ÉRINTŐ TÁPLÁLKOZÁSI (ÉS TÁPLÁLÉK-KIEGÉSZÍTÉSI/GYÓGYNÖVÉNY-HASZNÁLATI/STB.) TÉMÁKBAN. AZ ELMÚLT ÉVEK EREDMÉNYEINEK ÉS TAPASZTALATAINAK ÖSSZEGZÉSE IS MEGTÖRTÉNIK A NAGY ÉRDEKLŐDÉSRE VALÓ TEKINTETTEL. EGY ÉVBEN EGY ILYEN NAGYOBB VOLUMENŰ ELŐADÁST SZERVEZÜNK A FENTI TÉMÁBAN.

 

EGYEDÜLÁLLÓAN MEGSZERVEZETT, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ LIVE-ONLINE KÖZVETÍTÉSSEL!

 

VISSZAJELZÉSEK RÉSZTVEVŐINKTŐL ÉS ÜGYFELEINKTŐL

TÉMÁINK AZ ESTE FOLYAMÁN

 •  
  Pajzsmirigy-működés az ultrahang-vizsgálatok tükrében (Dr. Mohácsi Anikó – radiológus szakorvos)
 •  
  PAJZSMIRIGY ÉS TÁPLÁLKOZÁS KAPCSOLATA: NCGS (nem cöliáka-specifikus lisztérzékenység) és alacsony FODMAP, gyomorfunkciók szerepe, vékonybél-regeneráció (IBS és vékonybél-kontamináció-SIBO), koleszterin-anyagcsere kapcsolódó kérdései, céltápanyagok hiánya, emésztetlenség, emésztési zavarok (puffadás-székrekedés), stb. – Rossz emésztés mellett miért nem hasznosul megfelelően a szintetikus pajzsmirigy-hormon?!
 •  
  Várandóságra felkészítés, GYERMEKVÁLLALÁSI CÉLOK támogatása a pajzsmirigy működés fényében (megfelelő táplálkozással és kapcsolódó (labor)diagnosztikai módszerek bemutatása mellett). A fejlődő magzat jódigénye. – Miért fontos a jód várandóság és szoptatás alatt még Hashimoto-ban is?! Mennyi az annyi?!
 •  
  Makro- és mikrotápanyagok jelentősége és pajzsmirigy-specifikus bevitele.
 •  
  IDEÁLIS LABORÉRTÉKEK (?!) és ezek jelentősége. – Miért az 1 mIU/L körüli TSH kielégítő a nőgyógyászoknak és miért 2,5 mIU/L 2016-tól Németországban eleve a felső határértéke?!
 •  
  Hormonális egyensúlyok egyéb, kapcsolódó kérdései (a nagy háromszög: pajzsmirigy-petefészkek-mellékvesék).
 •  
  Tapasztalatok a PAJZSMIRIGY-EGYENSÚLYOK EGYÉNI kérdéseiben: GYULLADÁSOK, AUTOIMMUN HÁTTÉR, ALULMŰKÖDÉS, túlműködés, Graves… hiányállapotok, stb.
 •  
  Hormonális egyensúlytalanságok és a pajzsmirigy összefüggései (nemi hormonok és stresszhormonok szintjén is)
 •  
  A MÉHMIÓMA – PAJZSMIRIGY kapcsolat.
 •  
  HASHIMOTO – krónikus mikróbális fertőzések, IBS, relatív ösztrogén-dominancia, stb. kapcsolat. – MI az a NEU-5-GC és miért tűnik igen érdekes területnek Hashimoto kapcsán?

JÓDPÓTLÁS ÓRIÁSI KÉRDÉSEI ÉS KIEGÉSZÍTŐ (AKÁR TERMÉSZETES) HORMON-/FITOTERÁPIÁS KÉSZÍTMÉNYEK PRO ÉS KONTRA; TÚL A PAJZSMIRIGYEN.

ÚJDONSÁG: TERMÉSZETES ANTIMIKROBÁLIS KÉSZÍTMÉNYEK A PAJZSMIRIGY-GYULLADÁS ELLEN

 

ELŐADÓK

 

Bartha Ákos

Táplálkozás-Beállítás™: alapító, szakmai vezető, élelmiszer-biológus, táplálkozás-kutató, az élelmiszer-tudományok doktorjelöltje.

 

 

Szakmai vendégelőadónk: Dr. Mohácsi Anikó

Radiológus szakorvos előadása: Pajzsmirigy-működés az ultrahang-vizsgálatok tükrében

További információk

JEGYTÍPUS KIVÁLASZTÁSA

LIVE-ONLINE közvetítési jegy, HELYSZÍNI részvételi elővételi jegy