Előadások

Egyestés általános bevezető jellegű, valamint a speciálisabb tematikus – minden alkalommal telt házas, 100-600 fős -előadásainkat elsősorban a rendszerünkkel és alapelveinkkel még ismerkedő érdeklődőink számára ajánljuk;

 

  • Rés A pajzson – éves nagy pajzsmirigy előadás
  • Kortárs táplálkozáskalauz
  • Átfogó Aktív-Sportos előadás
  • Inzulinrezisztencia komplexen és másképp

A hatékony és eredményes gyógyulás érdekében az a javaslatunk, hogy az egyéni konzultációt megelőzően előbb egy, az érintett egészségügyi területen meghirdetett előadásunkon vagy fórumestünkön érdemes részt venni.

E nagyon átfogó előadásaink során összefoglaljuk minden tapasztalatunkat, fejlesztésünket, protokollunkat, kutatásunkat és alkalmazott módszerünket az érintett táplálkozási (és táplálék-kiegészítési/gyógynövény-használati/stb.) témákban. Az elmúlt évek eredményeinek és tapasztalatainak összegzése is megtörténik.

Aktuális, soron következő eseményeinket itt találod:

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!

Kiút az emésztési panaszokból!Előadás Bartha Ákossal 02.27-én - online is nézhető!

Az egészséges bélrendszer helyreállítása és megőrzése.

Ha kérdéseid vannak a táplálkozásod és emésztésed kapcsán, amelyekre mindeddig nem kaptál számodra kielégítő, hatékony és személyre szabott válaszokat - Segítünk felfedni és megmagyarázni, hogy mi zajlik a szervezetben, hogy ismét megtaláld az emésztésed egyensúlyát!

“10 éve folyamatosan fennálló puffadásos hasmenésem szűnt meg a program segítségével, pedig előzetesen több orvosnál is jártam és számos Normix kúra bizonyult hatástalannak. Nagyon jól összerakott este volt és jóval több információt kaptam, mint amire előzetesen számítottam.” – L. Zsuzsa