Alacsony FODMAP bélegészség online program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
AGE Mérés Szeminárium
Táplálkozás-Beállítás™: átfogó, összefoglaló Hormonális Fórumest
Teljesértékű zab – alternatív példa
A legtöbben a zabot kizárólag édesség formájában szeretik fogyasztani, ami számos esetben problémás lehet…
A mentális problémák negatív hatásai gyulladásos bélbetegségben (IBD) szenvedő gyermekek és fiatal felnőttek körében
A gyulladásos bélbetegségek növelik gyermekek és fiatal felnőttek esetén egyes mentális egészségügyi zavarok kockázatát…
Újabb beszélgetésünk a Tilos Rádióban
Ismét a Tilos Rádiónál jártunk…
A hozzáadott cukor káros hatásai
A hozzáadott cukor, ezen belül példaul a natív fruktózfogyasztás káros hatásai…
alapító tulajdonos – szakmai vezető az élelmiszertudományok doktor-jelöltje, élelmiszerbiológus, táplálkozáskutató, vezető funkcionális táplálkozási és hormonegyensúly szakértő
Az elmúlt években jó néhány országban nyílt alkalmam az élelmiszeripar és a táplálkozástudomány több területén tevékenykedni, mely élmények alapvetően meghatározták jelenlegi ismereteimet. Hosszú évek óta átfogóan foglalkozom az élelmiszerek és a táplálkozás kaotikusnak tűnő és bonyolult témaköreivel. Megszerzett tapasztalataimra és megelőző tanulmányaimra alapozva épült fel a Táplálkozás-Beállítás™ többszintű rendszere, mely számos jelentősebb életmód programot, valamint ”terápiás célú” étrendeket is magában foglal.
A Táplálkozás-Beállítás™ átfogó rendszerének alapító tulajdonosa és szakmai vezetőjeként támogatom Kollégáimat a következő területeken (a teljesség igénye nélkül):
Javaslataink és módszereink a fentieknek megfelelően erősen individualizáltak és Ügyfeleink egyéni sajátosságait mindig figyelembe vesszük.
Kollégáimmal konzultációink során arra fogunk törekedni, hogy érthetően átadjunk minden fontos információt, elmagyarázzuk az összefüggések rendszerét és együtt értelmezzük a kapott eredményeket. Mindezek által a kapcsolódó tanácsadás célja, hogy elősegítsük az optimális életfunkciók kialakulását és megtartását, illetve megelőzzük, vagy adott esetben visszafordítsuk az egészségügyi kihívásokat és ezáltal elérjük az életminőség komplex javulását.
Belgyógyász szakorvos
2009-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Belgyógyászati és angiológiai szakképesítéseimet Németországban szereztem, ahol közel 9 évig dolgoztam szakorvos jelöltként, majd főorvosként. Munkám során az általános belgyógyászati kérdéseken túl kiemelten fontos számomra a prevencióra helyezett hangsúly és a holisztikus szemléletmód.
Dietetikus, funkcionális táplálkozási tanácsadó
Gyermekkorom óta jelen van az életemben az egészségügy, hiszen különböző személyes kihívásokkal kellett megküzdenem. Többek közök ezek megoldásaként jelentkeztem a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi karára és szereztem meg a dietetikusi diplomámat.
Ezután elvégeztem a funkcionális táplálkozási ismeretek képzést. A különböző hormonális gondok miatt olyan megoldásokat kerestem, amelyek az étkezéssel segítik az állapot javulását.
Egy nagyon kedves ismerősöm irányított anno Ákoshoz és így kezdtem különböző előadásokra, fórumestekre, szemináriumokra járni, majd 2018. végén elvégeztem a Táplálkozás-Beállítás által szervezett szakmai továbbképzéseket. Jelenleg a Semmelweis Egyetem mentálhigiénés képzésén veszek részt és a saját vállalkozásomat vezetem. Nagyon széles spektrumú betegösszetétellel találkozom (hivatalos közegészségügyi keretek között is) a különböző munkahelyek révén: ezáltal bízom benne, hogy a tapasztalataimmal sokaknak tudok majd segíteni. Nagy elismerés számomra, hogy a Táplálkozás-Beállítás Csapatához csatlakozhatok, igyekszem hasznos tagja lenni a Csapatnak.
Szakterületek: emésztőrendszert érintő megbetegedések (pl. gyomorműködés – GERD, funkcionális diszpepszia), gyulladásos megbetegedések, IgG ételintoleranciák/ételérzékenységek, szív-és érrendszeri kihívások étrendi kezelése továbbá különböző hormonális kihívások, mint például a PCOS, inzulinrezisztencia, pajzsmirigy működés zavarai.
Biológus, MSC táplálkozástudományi szakember, funkcionális táplálkozási szakreferens
Gyermekkorom óta csodálattal tölt el az emberi szervezet működése, komplexitása és felépítése. Ezen érdeklődésemet a tanulmányaim során is megőriztem. Alapdiplomámat biológia szakon szereztem a Szegedi Tudományegyetemen. Személyes motivációm (cukorbetegség és pajzsmirigy problémák a családban) alapján régóta érdeklődőm az egészséges életmód és különösen az egészséges táplálkozás iránt. Többféle étrendet kipróbáltam (low carb, paleo), de valahogy nem találtam a saját utamat és a hosszútávon fenntartható, optimális megoldást.
2014 tavaszán látogattam el először Bartha Ákos előadására, aminek rendszerezettsége, érvekkel és tényekkel való alátámasztottsága nagyon megfogott. Ezután további szemináriumokon is részt vettem. Mindezen fórumok új szemléletmódot adtak és arra az elhatározásra vezettek, hogy szeretnék minél jobban elmélyülni a táplálkozással kapcsolatos ismeretekben. 2017-ben megszereztem a táplálkozástudományi mesterdiplomámat a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán. Ezzel párhuzamosan elvégeztem az Ákos által jegyzett “Funkcionális táplálkozási ismeretek” továbbképzést is, aminek hatására saját és családom étkezését is átalakítottam. A tapasztalt pozitív fejlemények (tünetek csökkenése, javuló laboreredmények) megerősítettek abban, hogy ezen a korszerű és alkalmazott táplálkozástudományi ismereteket, illetve szemléletet képviselő úton szeretnék tovább haladni. Ezért különösen nagy elismerés számomra, hogy lehetőséget kaptam arra, hogy csatlakozzak a Táplálkozás-Beállítás™ Csapatához.
Kifejezett szakmai érdeklődési köreim: emésztőrendszeri panaszok és diszfunkciók kezelése az étrenden keresztül, pajzsmiriggyel összefüggő és egyéb hormonális problémák (endometriózis és az inzulinrezisztencia) komplex megközelítése.
Funkcionális táplálkozási szakreferens, személyi edző
Az egészséges életmód 2002 óta kezdett el komolyabban foglalkoztatni, amikor PCOS-t diagnosztizáltak nálam. A hagyományos gyógyszeres megközelítés teljesen sikertelen volt 8 éven keresztül, így egyéb alternatívák felé fordultam; keresve a megoldást a táplálkozás területén is.
2011-ben a paleolit táplálkozás mellett tettem le a voksomat, amit két éven keresztül a klasszikus szemlélet szerint tartottam, majd személyre szabtam, mert a hagyományos verzió már nem működött tökéletesen. Ezidőtájt ismerkedtem meg Bartha Ákossal (Mezei Elmíra közreműködésével), akivel sokat beszélgettünk a különböző táplálkozási megközelítések buktatóiról és a közös munka lehetőségéről.
Időközben eltelt néhány év, tovább képeztem magam a sport és táplálkozás területén és úgy döntöttem, hogy szülés után ezzel fogok foglalkozni, immáron teljes állásban. Saját kihívásaimról és előremenetelemről blogot vezettem. Az első vendégeim a sporthoz való kötődésem miatt követtek a funkcionális edzéseimen, később olyanok is csatlakoztak, akik a sportolási igényük mellett egészségügyi kihívásaikat is rendezték volna. Az ő sikereik lettek mások motivációi.
Programom által olyan kihívásokban segítem vendégeimet, mint az inzulin-rezisztencia, túlsúly, hormonális egyensúlytalanságok (PCOS, pajzsmirigy alulműködés). Ez az út és folyamatos tanulási folyamat a Táplálkozás-Beállítás szakmai csapatával egészül ki, melynek megtiszteltetés, hogy a tagja lehetek.
Kifejezett szakmai érdeklődési köreim: metabolikus szindróma, inzulin-rezisztencia, policisztás ovárium szindróma (PCOS), sport és táplálkozás komplex viszonyai, várandósság (például funkcionális táplálkozás és sport a várandósság alatt).
Alkalmazott táplálkozástudományi szakértő
A táplálkozástudomány mindig nagyon érdekes és izgalmas terület volt számomra. Kiskorom óta túlsúlyos voltam, ezért korán elkezdtem kutatni, hogy melyik az a táplálkozási irány, ami számomra megfelelő lenne. Eleinte a szépség és a táplálkozás kapcsolata vonzott leginkább, bármilyen diétát kipróbáltam, amiről azt olvastam, hogy hatékony fogyást eredményezhet.
A „célomat” végül egy nagyon alacsony szénhidráttartalmú diétával értem el, amit heti 5-6 ugyancsak intenzív crossfit és súlyemelő edzés mellett folytattam. Idővel több, számomra akkor még megmagyarázhatatlan problémám lett, számtalan orvosnál jártam, mire kimondták a PCOS diagnózisát. A felírt gyógyszerek azonban hatástalannak bizonyultak, ekkor döntöttem úgy, hogy saját kezembe veszem a sorsom. Ennek eredménye, hogy végül rátaláltam a Táplálkozás-Beállítás™ Csapatára. Az általunk javasolt étrendi és életmódbeli tanácsoknak köszönhetően megtaláltam az egyensúlyt az egészséges táplálkozás és az egészségsport között, ezáltal a korábbi egészségügyi problémáim sokat javultak. Az elért sikereket követően még inkább vonzott minden, ami az egészséggel és annak táplálkozásbeli összefüggéseivel kapcsolatos. Elkezdtem fejleszteni a tudásomat, elvégeztem többek között a Nutribalance Kft. Alkalmazott Táplálkozástudományi Ismeretek továbbképzését, amely elmélyítette bennem azt az elhatározást, hogy a megszerzett ismereteimmel minél több embernek szeretnék segíteni, majd csatlakoztam a Táplálkozás-Beállítás™ Csapatához.
Gyerekkorom nagy részét a Közel-Keleten töltöttem, ahol a főzés és a közös étkezés nagyon fontos részét képezte a családi életnek és a mindennapoknak. A hozzám emiatt nagyon közel álló keleti konyha számos eleme könnyen beilleszthető az általunk javasolt étrendbe, aminek köszönhetően a sok éves önsanyargatás után újra átélhetem az étkezés akkori örömét. A konzultációim során szeretném ezt az érzést másoknak is átadni.
Kifejezett szakmai érdeklődési köreim: női hormonális egyensúlytalanságok (pl. PCOS, pajzsmirigy problémák), inzulinrezisztencia, táplálkozás és egészségsport
Dietetikus, tanár, funkcionális táplálkozási szakértő, hormonegyensúly tanácsadó
Dietetikusként 2015-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi karán, előtte 10 évig tanárként, tehát szintén segítő szakmában dolgoztam. A kettőt ötvözve először főállásban tanítottam, magyar és angol nyelven oktattam leendő dietetikusokat és ETK-s hallgatókat. Ezzel párhuzamosan indult el tanácsadói munkám is, és hamarosan egyéni vállalkozó lettem. Nagyon fontos számomra, hogy szakmailag folyamatosan fejlődjek és tudásom mindig naprakész legyen, ezért nagyon örültem, mikor rátaláltam a Táplálkozás-Beállítás™ előadás sorozatára és képzéseire. Rendszeresen járok nemzetközi konferenciákra, a hazai szakmai képzéseknek pedig már nem csak hallgatójaként, hanem előadójaként, szervezőjeként is részt veszek. 2016 februárjában kezdtem meg PhD tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Doktori Iskolájában, melyet 2021-ben tervezek befejezni.
Elkötelezett híve vagyok az egészséges életmódnak és prevenciónak, mivel hiszem, hogy számos betegség megelőzhető és életmódváltással relevánsan tudunk egészségügyi állapotunkon javítani. Mivel a gasztronómia és a főzés is szenvedélyem, ezért számos praktikus és könnyedén kivitelezhető tanáccsal segítem a hozzám fordulókat, legyen szó alapanyagokról, receptekről vagy ételkészítésről.
Kifejezett szakmai érdeklődési köreim: prevenciós dietetika és alkalmazott táplálkozástudomány; hormonális egyensúlyok egyéni kérdései (inzulin-rezisztencia, PCOS, pajzsmirigy működési zavarok); Carmenta-Várandósság-program™
Természetgyógyász, funkcionális táplálkozási szakértő, alternatív hormonegyensúly-tanácsadó
— Kolléganőnk jelenleg nem, vagy bizonyos időszakokban csak átmenetileg aktív! —
2004 óta már Mozgásterapeutaként és Jógaoktatóként is kifejezetten foglalkoztatott a táplálkozás szervezetünkre gyakorolt hatása, akkoriban még vegetáriánusként igyekeztem egészségesen táplálkozni.
Családomban mindig is kifejezetten nagy igény volt a jó minőségű alapanyagokból készült, teljes értékű ételekre és meggyőződésünk volt, hogy sokat teszünk az egészségünkért. Mégsem tudtam túljutni egy hosszú évek óta tartó gyulladásos folyamaton és emellett gyakran energiahiánnyal küszködtem, amire már akkoriban is kerestem, de nem találtam megfelelő magyarázatot.
2012-ben feladtam a vegetáriánus táplálkozást és új, gyógyulásközpontú, megoldásorientált utakat kezdtem keresni. Hamarosan egy előadáson találkoztam Bartha Ákossal, aki a gyulladáscsökkentés érdekében személyre szabottan változtatott az étkezésemen. Pár hónappal később együttműködő partnerként folytattuk, és 2014-ben a Táplálkozás-Beállítás Csapatának tagja lettem, ahol Ákos szakmai vezetésével folyamatosan igyekszünk bővíteni tudásunkat és megosztjuk egymással gyakorlati tapasztalatainkat. Meglévő egészségügyi végzettségeim mellett 2015-ben elvégeztem az akkreditált “Funkcionális Táplálkozási Ismeretek” tanfolyamot is.
A fenti területek mellett 2013-ban találkoztam a GAPS terápiás célú étrenddel, és részt vettem Dr. Natasha Campbell-McBride budapesti konferenciáján is. Ebben az időszakban még leginkább a saját egészségemmel kapcsolatos kihívások inspiráltak. Még ebben az évben hallgató voltam Gerő Mária GAPS Segítő Terapeuta képzésén és magam is elkezdtem tanfolyamokat tartani (lakto)fermentálás /savanyítás/ és más, funkcionális élelmiszerek készítését érintő témakörben – mind elméletben, mind pedig gyakorlatban is. A tanfolyam anyaga később bővült olyan élelmiszerek elkészítésével, amelyek hatékonyan támogatják bélflóránk optimális működését.
Időközben egyre többen fordultak hozzám, ez motivált arra, hogy kistermelőként elégítsem ki az igényeket. Az évek során, a visszajelzésekből tettem szert egyre több gyakorlatban is működő tapasztalatra.
Tudásomat és tapasztalataimat megosztva szeretnék hozzájárulni, hogy mindannyian egészségesebbek legyünk, és gyermekeink, unokáink is megkapják az esélyt az egészséges életkezdéshez és ennek hosszútávú fenntartásához.
Kifejezett szakmai érdeklődési köreim: a teljes emésztőrendszer támogatása: gyomorfunkciók komplex erősítése, felszívódási zavarok, béldiszbiózis (SIBO, kontaminált vékonybél); gyulladásos folyamatok; GAPS terápiás étrend; autoimmun folyamatok gyulladáscsökkentő és hypoallergén megközelítése; tanfolyamok tartása funkcionális élelmiszerekről (pl. fermentálás): elméleti és gyakorlati oktatás.
Msc táplálkozástudományi szakember, funkcionális táplálkozási szakreferens, személyi edző, szakmai vezető/szakmai vezető helyettes
Először a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán szereztem testnevelő tanár diplomát. Tanulmányaim alatt az emberi test és annak működésével való egyre mélyebb megismerkedés során támadt fel az érdeklődésem a táplálkozástudomány területe iránt. Az egyetem után a DAVID Gerincklinikán kezdtem el dolgozni rehabilitációs trénerként.
Később – a prevenció területe felé is nyitva – személyi edzőként folytattam pályafutásomat a Lite Wellness Clubban, ami továbbra is életem egyik harmadát jelenti. Mindeközben elvégeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán a táplálkozástudományi (Msc) szakot. Úgy gondoltam, hogy a sporttudomány és a táplálkozástudomány összehangja az én életemet is teljessé teszi majd. Táplálkozástudományi ismereteim gyakorlati alkalmazását az IWI Nemzetközi Fitnesziskolánál kezdtem, ahol jelenleg is leendő fitness instruktorokat és személyi edzőket tanítok. Ez tölti be életem második harmadát.
A táplálkozástudományi szak elvégzése után még nem éreztem komplettnek a tudásom, űr maradt bennem, melyet később Bartha Ákos szemináriumai, előadásai és Fórumestjei töltöttek be, valamint az általa akkreditált Funkcionális táplálkozási ismeretek tanfolyam. Közel kétéves követés után csatlakoztam a Táplálkozás-Beállítás™ csapatához, ezzel lettem teljes, betelt a harmadik harmad is, mely jelenleg a leginkább kiemelt területe életemnek.
Kifejezett szakmai érdeklődési köreim: emésztőrendszeri diszfunkciók, az emésztőrendszer regenerációja; pajzsmirigy problémák étrendi terápiája; az inzulinrezisztencia komplex megközelítése és testsúly-optimalizálása; a sport és a táplálkozás kapcsolata
MSc Táplálkozástudományi szakember, funkcionális táplálkozási szakreferens
A táplálkozástudomány iránti szenvedélyem 2016-ra nyúlik vissza, amikor versenysport mellett a lehető legtöbbet kellett kihoznom az étkezéseimből, hogy fokozzam a sportteljesítményemet. Ez az időszak viszont hormonális és emésztőrendszeri problémákat (és többek között evészavart) eredményezett nálam, amire a hagyományos gyógyszeres megközelítés sikertelennek bizonyult.
Ezután kezdtem el alternatív megoldások felé nyitni, különösen a táplálkozás területén, így találtam a Táplálkozás-Beállítás csapatára is, ahol Bartha Ákos fórumestjein, szemináriumain és funkcionális táplálkozási továbbképzésén mélyítettem el a tudásomat. Időközben elvégeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán a Táplálkozástudományi MSc szakot, és mindemellett saját vállalkozásomat is vezetem.
Olyan étkezési rendszeren dolgozunk az ügyfeleinkkel, amely fenntartható, és a hétköznapokba is kényelmesen beilleszthető, drasztikus lemondások nélkül, melyeken keresztül eloszlathatom a táplálkozással kapcsolatos tévhiteket. Hiszem azt, hogy minden emberben megvan a lehetőség, hogy a legtöbbet hozza ki a táplálkozásából.
Kifejezett szakmai érdeklődési köreim: emésztőrendszeri diszfunkciók; női hormonális egyensúlytalanságok (pl. PCOS); az inzulinrezisztencia komplex megközelítése ill. testsúly-optimalizálás; a sport és táplálkozás kapcsolata
Dietetikus, hormonegyensúly tanácsadó, funkcionális táplálkozási szakértő
2010-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi karán, dietetikusként. Közvetlenül utána elsősorban prevenciós dietetikusként dolgoztam, sokrétű tapasztalatra tettem szert.
A szakmámat a gyermekeimnek köszönhetem, a felelősségteljes táplálásuk igénye ébresztette fel bennem az érdeklődést és az elhivatottságot. Vallom Szent Györgyi Albert mondatát, mely szerint az ember elsődleges kapcsolata a külvilággal, maga a táplálkozás. Mindaz, amit a táplálékkal elfogyasztunk, hatással van az egészségi állapotunkra hosszútávon. Már gyerekkoromban megismerkedtem különböző alternatív gyógyászati módszerrel, így teljesen természetes számomra, hogy egy adott egészségügyi kihíváshoz több oldalról, holisztikusan közelítsek.
Fontosnak tartom a folyamatos szakmai fejlődést, így továbbképeztem magam hormonegyensúly tanácsadóvá és akkreditált funkcionális táplálkozási szakértővé, hogy minél hatékonyabban és átfogóbban tudjam a hozzám fordulókat segíteni. 2013 óta vagyok a Táplálkozás-Beállítás™ szakmai csapatának tagja. Célunk, hogy a hormonális egyensúly kérdéseit egyéni sajátosságok mentén, célirányos és személyre szabott módszerekkel közelítsük meg. Bartha Ákos szakmai vezetése mellett nagy örömmel, csapatként együttműködve, minőségi tudást képviselve igyekszünk utat mutatni, eredményes támogatást nyújtani az Ügyfeleinknek. Küldetésünk továbbá, hogy hidat építsünk a hagyományos orvoslás és a tudományosan alátámasztott, természetes módszerek között…
Online üzletfejlesztési, felnőttképzési és kommunikációs ügyvezető
2011-ben egy rendezvény keretében találkoztam a Táplálkozás-Beállítás rendszerével. Egy ismerősöm ajánlására kezdtem el megoldást keresni kezdődő, figyelmeztető jellegű egészségügyi gondomra, melyre rendkívül gyors hatású gyógyírt jelentett az alkalmazott módszertan. Azóta is e rendszer szerint gyakorolt alapelvek mentén élek, maximálisan tekintetbe véve saját testem egyéni működését, melyet évről-évre egyre jobban megismerhettem általa. Végeredményben nem csupán kifejleszthettem a testreszabott egyéni étrendemet, amelyet a mindennapokban követek, hanem azt a személyes életmódot is, amely valóban szolgálja az egészségemet.
2012-től, mint lelkes munkatárs is becsatlakoztam a szervezet életébe, elsődleges feladataim; az online jelenlétünk és az ügyfélmenedzsment biztosítása-fejlesztése, engedélyezett képzéseink teljes körű szakmai koordinációja, stratégiai partnereinkkel való együttműködés, ill. a rendezvényeinkhez kapcsolódó operatív teendők lebonyolítása.
Ügyfeleink visszajelzései, elért kimagasló eredményeink és az idehaza különlegesnek és egyedülállónak számító komplex és progresszív szemléletű szakértői megközelítésünk miatt nem kérdés számomra, hogy aki hozzánk fordul táplálkozását, életmódját érintő egészségügyi kérdéseivel, annak biztosan a lehető legjobb kezekben lesz az egészsége.
irodavezető
szakács, termékfejlesztő
Szakmai pályámat 2010-ben kezdtem. Többnyire a vendéglátás és a kereskedelem területén működtem. 4 évig Londonban éltem, ahol eleinte vendéglátósként, majd később reformélelmiszer termékfejlesztőként dolgoztam. Ez utóbbi munkámban legfőbb szenvedélyeimet, az egészséges táplálkozást, a főzést és a gasztronómia szeretetét ötvözhettem.
Az életmódváltás személyes motivációja nálam több hormonális egyensúlytalanság rendbehozatala volt, ebből kifolyólag 2013. óta követem a Táplálkozás-Beállítás ajánlásait. Teljes elkötelezettséggel vágtam bele étrendem és életmódom megváltoztatásába. Azóta a problémáim rendeződtek, így elmondhatom, hogy a saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy mennyire összhangban van a szervezetem működése azzal, ahogyan táplálkozom.
Mióta visszaköltöztem Budapestre, Mezei Elmirával és Bartha Ákossal is közösen főzőtanfolyamokat tartunk, ahol a különböző étrendek (pl. AIP, FODMAP, GM) útvesztőiben segítünk eligazodni az embereknek. 2017-ben szakács diplomát szereztem és fél évig egy Michelin-csillagos konyhán dolgoztam.
Minden munkámban nagy szerepet kapott az emberi tényező, elengedhetetlen számomra a kedves és segítőkész kommunikáció, valamint, hogy a hozzánk forduló ügyfelek a számukra legjobb megoldási javaslatokat kapják.
Edző, szakmai ügyvivő, funkcionális sport és táplálkozási szakreferens
Gyerekkorom óta fontos szerepet töltött be életemben az egészséges életmód, mindig is sportoltam és kerestem a számomra megfelelő étrendet. Tanulmányaimat is ezen a területen folytattam, 2015-ben diplomáztam a Testnevelési Egyetem Rekreáció és Egészségfejlesztés szakán.
Bartha Ákossal egy előadáson találkoztam, ahol meggyőzően hatott rám minden információ, amit a táplálkozással kapcsolatosan elmondott. 2013 óta elsőként csatlakozhattam a Táplálkozás-Beállítás™ Csapathoz, mely azóta is meghatározó szerepet tölt be életemben. Ügyfelekkel, partnerekkel való kapcsolattartás, rendezvények szervezése vált elsődleges feladatommá. Személyes érdeklődésem mellett célom, hogy szakmai tudásomat folyamatosan fejlesszem, hogy Ügyfeleinket, különböző egészségügyi kihívásaikat ismerve, célirányosan tudjam tájékoztatni az előzetes teendőkről (pl. célirányos laborjavaslatok), válaszolni tudjak szakmai kérdéseikre. Ezért 2016-ben én is elvégeztem az akkreditált “Funkcionális Táplálkozási ismeretek” tanfolyamot.
Személyes tapasztalatomból adódóan tudom, hogy mennyivel jobb érzés a szervezetemnek megfelelően étkeznem aktív sportteljesítmény mellett is. Sokáig kerestem táplálkozás szempontjából a számomra ideális utat és nagy öröm számomra, hogy megtaláltam, ennek megfelelően hitelesen tudom végezni munkámat.
Mindemellett edzőként dolgozom (csoportos funkcionális órákat tartok), ahol szintén meghatározó szerepet tölt be a sportélettannal kapcsolatosan megszerzett tudásom. 2016 óta a Life1 edzőtermek szakmai munkáját is segítem.
Motiváltságom, lendületességem, emberközpontúságom és folyamatos fejlődési vágyam segít azon célom eléréséhez, hogy Ügyfeleink és Vendégeim a sport és az egészséges életmód hosszútávú szerelmeseivé váljanak.
Az emberekkel való foglalkozás számomra lételem, törekszem rá, hogy Ügyfeleink, akik bizalommal fordulnak hozzánk, személyre-szabott, megoldásorientált tanácsokat kapjanak Csapatunktól, melyek segítik Őket a hosszútávú, egészséges, minőségi élet kialakításában.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!
- Tisztázatlan eredetű vagy mindmáig megoldatlan hormonális működéssel kapcsolatos egyensúlytalanságok (pl. túlsúly, pecsételő vérzés, IR)?
- Kérdések, melyekre eddig nem kaptál kielégítő, hatékony vagy személyre szabott válaszokat (pl. Hashimoto és jód)?
Segítünk felfedni és megmagyarázni, hogy mi zajlik a szervezetben, hogy megtaláld az egyensúlyt!
Köszönöm, most nem érdekel.