Online IR-program

Kiút az inzulinrezisztenciából!

Időpont
2021.05.03- 06.13
Férőhelyek (max.)
50
Ár/fő
39.700Ft-tól
Jelentkezés

A program célja

 

 

Kiút az inzulinrezisztenciából!

Ebben a félévben is elindítjuk IR-SPECIFIKUS, 6 hetes ONLINE programunkat.

 

6 HETES TAVASZI, ONLINE INZULINREZISZTENCIA PROGRAM RENGETEG TUDÁSANYAGGAL, FOLYAMATOSAN, OTTHON VÉGEZHETŐ EDZÉSTERVVEL, MINTAÉTRENDDEL, KÖNNYEN ÉS GYORSAN ELKÉSZÍTHETŐ, MAGAS TÁPANYAGTARTALMÚ RECEPTEKKEL, A PROGRAM IDEJE ALATT SZOROS SZAKMAI TÁMOGATÁSSAL ÉS TELE MEGLEPETÉSEKKEL!

Kinek szól?

Ha itt vagy az oldalunkon, valószínűleg érintett vagy az inzulinrezisztenciában vagy érdekel ez az anyagcsere probléma. Esetleg PCOS-ed van. Lehet, hogy épp mostanában kaptad meg a diagnózist és még nem tudod merre indulj el, nem vagy biztos magadban, de az is elképzelhető, hogy már ismered a 160 g-os IR diéta klasszikus alapelveit, azonban mégsem hozta meg a várt eredményt, vagy nem érzed igazán a magadénak. Sőt, az is előfordulhat, hogy egyszerűen „csak” szeretnél naprakész, új tudásra szert tenni, kiegészíteni a meglévőt.

Bárhogy is legyen, örömmel és szeretettel köszöntünk!

 

Mi kísérünk majd végig a programon;

Oktatók, szakmai stáb

Bartha Ákos
Bartha Ákos

alapító tulajdonos – szakmai vezető
az élelmiszertudományok doktor-jelöltje,
élelmiszerbiológus, táplálkozáskutató,
vezető funkcionális táplálkozási és hormonegyensúly szakértő

Király Éva
Király Éva

Dietetikus, hormonegyensúly tanácsadó, funkcionális táplálkozási szakértő

Vaspál Melinda
Vaspál Melinda

Funkcionális táplálkozási szakreferens, személyi edző

Megszerezhető ismeretek

Mit tapasztalhatsz majd a program során?

 

Az Online IR Programunkban az elmúlt évek tapasztalatainak és eredményeinek tükrében megosztjuk veled protokolljainkat, alkalmazott módszereinket az Inzulinrzisztencia (IR) eredményes kezelése érdekében.

A programunk túlmutat a hagyományos 160 g-os étrend alapelvein!

Nálunk nem feltétlenül kell a kalóriákat és a gyors-lassú felszívódású szénhidrátokat (CH) (olyan szigorúan) számolnod, nem fogunk javasolni lisztből készült alapanyagokat vagy más acelluláris szénhidrátokat, de természetesen elmagyarázzuk ennek okát, s, hogy hogyan tudsz mégis elegendő szénhidrátot bevinni, jóllakni, elkerülni a falási rohamokat.

Elmondjuk, hogyan tudod tehermentesíteni a hasnyálmirigy inzulintermelő kapacitását, hogyan tudod elkerülni a túlzott inzulintermelést, kivédeni a vércukorszinted ingadozását.

Elmagyarázzuk, miért nem működik mindenkinek egyértelműen a 160 g-os diéta (vagy számos ennél is alacsonyabb szénhidrát-tartalmú (low carb) étrend, és hogy mi annak az oka, hogy egyazon alapanyag különbözőféleképpen egyes emberek vércukorszintjének emelkedésére (Glükotípusok).

Tesszük mindezt a Táplálkozás Beállítás ™ szempontjainak és legújabb tudományos kutatási eredményeknek megfelelően.

Komplexen és másképpen közelítjük meg az IR témakörét. Az étkezési alapelveken túl, beszélünk a többi aspektusról is, a mozgás, a táplálékkiegészítők, a stresszkezelés, az alvás, a megfelelő bélflóra fontosságáról is, melyeknek elengedhetetlen szerepük van az inzulinrezisztencia eredményes kezelésében.

 

Visszajelzések korábbi résztvevőinktől

 

Sziasztok, hálás vagyok nektek, mindannyiótoknak ezért a hat hétért, a segitségért, a tanácsokért. Nehéznek véltem a kezdetekben (legfőképp a saját kitartásom miatt) ám kellemeset csalódtam. Könnyű, változatos, tápanyag dús étkezések, nincs éhezés és éheztetés, sem túllakottság érzet. Nagyon sokat segít az oldal, meg a videók is, sokszor vissza-vissza nézem, keresgélek és mindig tanulok valami újat belőlük, remélem még sokáig elérhető lesz.
Nagyon jól érzem magam!
Köszönöm szépen 🙏

Sziasztok! En nagyon imadom ezt az a programot! ❤ Hálás vagyok mindenért! Rengeteget próbálkoztam régebben, hogy mit/ mivel/mikor egyek, de nem tudtam egyedul rájönni hogy tudnék jobban lenni. Végre, sok év utan nem izzadok állandóan, jobban érzem magam, jobban alszom. Mióta elkezdődött ez a tanfolyam, azóta egyszer sem kellett délután aludnom (előtte legálabb heti kétszer, hogy túléljem a napokat)! Ahh, el se hiszem még!!😌 Már ezer eve nem tudom, milyen az, hogy jobban lenni! Az ételeket, amit ehetunk imádom. A könyvekhez is gratulálok, nagyon szépek, könnyen elkeszithetőek az ételek, finomak. Fogyni nem sikerult, mert nem tudok meg tornázni más probléma miatt, de hamarosan talán kezdhetem. Sajnálom, hogy vége a programnak, de pénteken a fórumestre jövök online, aztán meg hamarosan konzultációra, mert ez itt nem érhet meg véget! 😁 😍Nagyon köszönök mindent! Jó egészséget kívánok az egész csapatnak!

Sziasztok! Nekem nagyon sokat segített, hogy azonnali válaszokat kaptam a kérdéseimre, az ételképekkel nekem nagyon sokat segítettetek. Az arányok, mennyiség vonatkozásában. A csoport ereje itt is megmutatkozott, tagoktól is kaptam tanácsokat, beszerzési forrásokat. Köszönöm! 136 kilóból 7 kilót fogytam. : ) a videókat többször megnéztem és remélem még egy darabig megnézhetjük. Nekem szélesedett a latóköröm, sokat tanultam. Köszönöm! Antónia

Rávilágított a táplálkozástudomány komplexitására és valóban segített a reform irányzatok között utat találni. Fogytam a 6 hét alatt 4,5 kg-ot és úgy érzem kezd a ciklusom is redeződni : ) Brigitta

Részletes tematika

Miből áll pontosan a program?


#1

EDZÉSTERVEK ÉS TUDÁSANYAGOK

 

 

 

 

Összesen 12 (6 x 2) emailt küldünk számodra, melyek során fokozatosan, egymásra épülő módon adjuk át számodra a szükséges ismereteket annak érdekében, hogy pontosan megértsd mi zajlik a szervezetedben és hogy mit és milyen módon tehetsz a szervezeted egyensúlyának helyreállítása érdekében.

Minden héten, az első e-mailben megkapod a heti edzéstervedet, melyet rugalmasan, saját döntésed és időbeosztásod szerint végezhetsz el, heti 6x 30 percben vagy heti 3-4 x 60 percben.

Minden héten, a második emailben megkapod az aktuális, elméleti tudásanyagot, mely az IR komplex kezelésének fontos témaköreit dolgozza fel, sok értékes információval (videóanyagokkal, táblázatokkal, egyéb hasznos kiegészítő anyaggal együtt), túlmutatva a hagyományos alapelveken.


#2

Q&A WEBINÁRIUMOK

 

 

4 x 60 perc élő kérdezz-felelek szakértő tanácsadóinkkal, mely során a felmerülő kérdéseidet  közvetlenül felteheted nekünk.


#3

SZAKMAI TÁMOGATÁS

Folyamatosan fogjuk a kezed és végigvezetünk a programon, ha bármiben elbizonytalanodnál, akkor számíthatsz ránk!


#4

ZÁRT FACEBOOK-CSOPORT TAGSÁG

A program 6 hetében tagja lehetsz egy zárt Facebook csoportnak, melyben megoszthatod tapasztalataidat és felmerülő kérdéseidet a többiekkel és velünk.


#5

IR-RECEPTEK

 

 

Sok gyakorlati tanáccsal segítünk téged, számos ötletes, teljesértékű, a Táplálkozás-Beállítás™ alapelveit tükröző, könnyen elkészíthető receptet adunk a program során.

 


#6
GRÁTISZ! 7.500 Ft értékben

 

Inzulinrezisztencia előadás 2020.10.15.

 

INZULINREZISZTENCIA ELŐADÁS VIDEÓ

A 6 hét alatt korlátlan alkalommal megnézheted legutóbbi inzulinrezisztencia előadásunk teljes videófelvételét.


#7
GRÁTISZ!

 

 

 

 

50% DUÓ SZAKÁCSKÖNYV KEDVEZMÉNY!

A program keretében 50%-os kedvezményt biztosítunk számodra szakácskönyveink árából (e-bookra és kötöttre egyaránt)

 


 

Jelentkezés

Előzetesen elvárt ismeretek

Mire lesz szükséged a tanfolyam során, hogyan és mivel készülj?

 

• Jelölj ki 1,5×2,5m–nyi területet az otthonodban, melyet bármikor könnyedén el tudsz különíteni a magad számára.
• Tarts nagytakarítást a kamrában/hűtőben: ajándékozd el vagy dobd ki a liszteket (igen, az IR kompatibilis liszteket is), napraforgó olajat (és minden más növényi olajat, ami nem olíva–, kókusz–, avokádó– vagy makadámdió olaj), margarinokat, lekvárokat, gyümölcsleveket (akkor is ha bio), joghurtokat, kefírt, tejet, üdítőket (az édesítőszereseket is), édességeket.

Részvételi feltételek

 

  • A program kezdete: 2021. május 3. hétfő
  • A program vége: 2021. június 13. vasárnap
  • Jelentkezési határidő: 2021. április 28.
  • A programra max. 50 főt tudunk fogadni.
  • A programot mindenki csak saját felelősségére végezheti! A program nem helyettesíti a szakorvosi diagnózist és
  • útmutatást. Az ismeretek gyakorlati alkalmazása és értelmezése a résztvevők felelőssége.
  • Banki átutalással tudsz fizetni.
  • Megrendelésed után díjbekérőt állítunk ki a nevedre és elküldjük az utalási információkat.
  • Az utalás beérkezése után e-számlát állítunk ki számodra és megkapod a további tudnivalókat a program megkezdéséhez.

Részvételi díj

39.700 Ft/fő

Időpontok és helyszín

Helyszín
online program

Q&A WEBINÁRIUMOK időpontjai:

1. május 21. (péntek) 17:00 – Vaspál Melinda
2. május 28. (péntek) 18:00 – Király Éva
3. június 4. (péntek) 18:00 – Király Éva
4. június 7. (hétfő) 18:00 – Bartha Ákos

Jelentkezés

Jelentkezési határidő: 2021. április 28.

Jelentkezés

 

6 HETES OTTHONI ONLINE IR PROGRAM

Jelentkezési határidő: 2021. április 28.

Jelentkezés

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!