Ganzimmun laborvizsgálat

Együttműködésben a Laborexpress Kft-vel, egészségügyi központunkon keresztül elérhetővé válnak Budapesten és környékén a nagy múltú német GANZIMMUN AG laboratóriumi vizsgálatai, melyek messze meghaladják a hagyományos laboratóriumok kínálatát. A klasszikus, innovatív és prevenció-orientált laborvizsgálatok kombinációja megkönnyíti az egyéni konzultációkat.

 

A GANZIMMUN Diagnostics 1998 óta az innováció és az állandó növekedés mellett áll, azzal a céllal, hogy minden nap jobb legyen. A diagnosztikai szolgáltatások területén jelenleg több mint 4000 laboratóriumi paramétert kínál, amelyek messze túlmutatnak az alapelemzéseken, ilyeneket nincs is értelme itt végeztetni. A GANZIMMUN jelenleg Európa egyik vezető laboratóriuma a megelőző és kiegészítő humándiagnosztika területén. A tapasztalt labororvos irányítása alatt (dr. Patrik Zickgraf) több mint 380 orvosból, vegyészből, biológusból és táplálkozási szakértőből álló interdiszciplináris csapat dolgozik a napi körülbelül 5500 laboratóriumi vizsgálat elvégzésén.

Innovatív laboratóriumként a legkorszerűbb műszaki lehetőségekkel is rendelkeznek, mely a magas minőségi színvonalú laboratórium nemzetközi akkreditációjában és  tudományos hírnevében is megmutatkozik.

Egészségügyi központunkban immáron lehetőség nyílik közvetlenül a GANZIMMUN Diagostics németországi központjába mintákat küldeni, illetve adott esetben ehhez nálunk vérvételre jelentkezni.

Vérvételre az alábbi naptárban keddi napokon 9:30-11:00 óra között van lehetőség jelentkezni.

Amennyiben tudja, hogy milyen vizsgálatot/okat szeretne elvégeztetni, azt kérjük a megfelelő mezőben feltüntetni szíveskedjen. Amennyiben nem tudja pontosan, hogy milyen vizsgálatot szeretne, kérjük, hogy próbálja meg körülírni, ezzel segítve a munkánkat.  Kolléganőnk e-mailben fogja keresni, hogy segítséget nyújtson a megfelelő vizsgálat/ok kiválasztásában.


Vizsgálati időpont foglalása

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!