Hypoallergén, alacsony FODMAP recept

posted in: Cikkek | 0

Tárkonyos-citromos jérceragu leves rizstésztával Hozzávalók 4-5 személyre: kb. 1,3 l csontleves alaplé 1 kis jérce vagy bébicsirke, vagy 2 szárny és 2 kis comb (esetleg farhát és nyak is) 1 tk. szemes bors 1 ek. kókuszzsír 2 babérlevél 1 közepes … Continued

Low-carb köret recept

posted in: Cikkek | 0

“Mit lehet enni?” Gyorsan elkészíthető, finom low-carb köret recept: A kelbimbót pár percig forró vízben megpároltam, majd az apróra vágott vöröshagymával, feldarabolt édesburgonyával, színes répákkal zsíradèkon (kókuszzsír vagy tisztított vaj) megpároltam-megpirítottam. Fűszerezésnek sót, curryt és fokhagymát használtam. A többit rátok … Continued

Kitchen of Health Bisztró

posted in: Cikkek | 0

Ahol egészséges és finom ételeket kóstolhattok és emellett remek a kiszolgálás is. Táplálkozás-Beállítás által minősített étterem lett. Ti jártatok már náluk? Érdemes elmennetek! ☝️ Várnak Titeket sok szeretettel a Dob utca 2-ben.

HYPOALLERGÉN ALACSONY FODMAP-ÉTRENDI RECEPT

posted in: Cikkek | 0

(kapcsolódóan a következő Emésztőrendszeri Fórumestünkhöz): (a recept önmagában – a köretek nélkül – teljesen megfelelő szigorú paleolit AIP-ben is). ///OPCIONÁLIS alacsony FODMAP köret: főtt köles vagy jázminrizs/// === Fűszeres bárányhússal töltött bok choy batyuk, szalonnás zöldbab (FODMAP) === Mezei Elmira … Continued

Sült “banán”

posted in: Cikkek | 0

Készül a magyar sült “banán”… (sütőtök) Csecsemők hozzátáplálásának egyik legjobb alapétke. Nemcsak A-vitamin (béta-karotin) és könnyű emészthetősége miatt, hanem azért is, mert “falatkás hozzátáplálás, azaz BLW” szerint ugyancsak remekül használható. Mi pedig májpástétommal fogjuk ma fogyasztani…  

1 2 3 4 31