Aktuális események

Események

Aktuális képzések

Képzések

Csapat
eloadasok
Előadások
 • „Rés a pajzson”- éves, nagy pajzsmirigy előadás
 • Kortárs táplálkozáskalauz
 • Aktív-sportos előadás
 • Inzulinrezisztencia komplexen és másképp
Tovább
forumestek
Fórumestek
 • Speciális emésztőrendszeri fórumest
 • Átfogó hormonális fórumest
 • Várandósság fórumest – Carmenta-program™
 • Hozzátáplálás-gyermektáplálás fórumest
Tovább
egyenikonzulatcio
Egyéni konzultáció
 • Egyéni konzultáció Bartha Ákossal
 • Egyéni konzultáció tanácsadóinkkal
 • E-mail távkonzultáció
 • Bevezető kiscsoportos szeminárium egyéni konzultációkkal
Tovább
kiegeszitoszolgatatasok
Kiegészítő szolgáltatások
 • Főzőtanfolyamok
 • Bevezető kiscsoportos szemináriumok
 • AGE Reader-mérés
 • Ingyenes Q&A webináriumok
Tovább

Küldetésünk

Az elmúlt években jó néhány országban nyílt alkalmam az élelmiszeripar és a táplálkozástudomány több területén tevékenykedni, mely élmények alapvetően meghatározták jelenlegi ismereteimet. Hosszú évek óta átfogóan foglalkozom az élelmiszerek és a táplálkozás kaotikus és bonyolult témakörével. Megszerzett tapasztalataimra és tanulmányaimra alapozva kutatom, értékelem és hasonlítom össze a jelentősebb életmód programokat, „diétákat” és terápiás célú étrendeket. Sokat ezek közül saját magamon is kipróbáltam…

Olvass tovább +
résztvevő évente - alkalmanként 100-600 fős
telt házas előadások.
egyéni táplálkozás tanácsadás évente.
fős Facebook közösség.
Aktuális események
basil-left basil-right
Aktuális képzések és egyéb programok
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop

Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Tanulj meg házilag fermentálni! - Müller Ildi videós prorgramja

Időpont
-
Férőhely (max.)
Ár/fő
11990 Ft -tól
Tovább
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Induló

Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Átfogó, funkcionális szemléletű szakmai továbbképzés.

Időpont
2023.12.08 - 01.28
Férőhely (max.)
40
Ár/fő
285750 Ft -tól
Tovább
Visszajelzések ügyfeleinktől
Sz. Nándi

„Ti vagytok az első olyan táplálkozással kapcsolatos cég, akiket elismerek igazi szakembereknek ebben a témában. Nagyon sok hasznos dolgot mondtatok már nekem konzultáción is, illetve videókon, cikkeken keresztül a gyomorerősítéssel kapcsolatban, probiotikumokkal kapcsolatban, gyulladásokkal és minden mással kapcsolatban. Mind nagyon hasznos információk az egészség szempontjából. Nagyon tetszik amit csináltok. Örülök, hogy vagytok. További sok sikert kívánok a munkátokhoz!”

Sz. Nándi
T. Gabriella 

” Pontos és szakszerű információkat tudtatok mondani már több éve azokról a témákról, amikről sok egészségügyi szakember még csak nem is hallott. Az előadások, amiken jártam, mindegyik nagy élmény volt.”

T. Gabriella 
U. Anita

” Zseniális az ahogyan felveszitek a harcot és segítséget nyújtotok nekünk, mindennapi embereknek, anyáknak, apáknak, tesóknak, kicsiknek, nagyoknak az élelmiszerek “útvesztőjében”.

Megannyi csalódás és elkeseredés, és kilátástalan orvosi vagy éppen nem orvosi diagnozisok, tanácsok után jötettek Ti az életünkbe, olyan válaszokat kaphat nálatok az ember, ami tényleg segít az egészségügyi problémák megoldásában!

Szuperek vagytok, köszönünk mindent! Táplálkozás-Beállítást mindenkinek! „

U. Anita
P. Rita 

” A Táplálkozás-beállítás csapata egy egyszerű de mégis forradalmi „találmánnyal” állt elő: fájdalom, gyógyszerek, műtétek és bármilyen kellemetlenség nélküli gyógyulás.

Számomra felfoghatatlan élmény volt meg tapasztalni, hogy az endometriózisom, amellyel 10 éve küzdöttem, mindössze néhány egyszerűen követhető tanács által, csak azzal, hogy helyesen étkezek, gyökeres fordulatot vett. A fájdalmaim 2-3 hónap alatt elmúltak… Nem tudok elég hálás lenni nekik. „

P. Rita 
D. Judit 

” A segítségetekkel sikerült felépülnöm autoimmun betegségemből. Rengeteget tanultam a táplálkozásról és arról, hogy ez hogyan befolyásolja szervezetünk működését. Tudom, hogy milyen élelmiszereket és étrendkiegészítőket érdemes fogyasztani egészségünk megőrzése és javítása érdekében. Köszönöm, hogy vagytok nekünk! 😊 „

D. Judit 
M. Krisztina 

” Nagyon sokat tanultam az előadásokból, kezdem érteni az összefüggéseket a táplálkozás, anyagcsere témakörben. A mindennapos útmutatásaitok révén végre ki tudtam lépni a jojó effektusból és egy egészséges életmódot tudok tartani. „

M. Krisztina 
Sz. Anikó 

” A Táplálkozás-Beállítás számomra reményt adott; életformát; megmutatta, hogy gyógyszerek nélkül is lehet eredményt elérni; a tőlük kapott támogatás, tudás segített a gyermekvállalási céljaim elérésében.  Úgy érzem, hogy nem csak egy páciens vagyok a sok közül, akire ráhúzható egy sablon, hanem egyénre szabottan figyelnek a részletekre, összefüggésekre. „

Sz. Anikó 
T. Renáta

” Folyamatosan inspriráltok a receptekkel, rendszeres vitaminfogyasztó lettem, az Alacsony FODMAP könyv pedig hatalmas segítség a mindennapokban. A segítségetekkel megtanultam, illetve folyamatosan megtanulok táplálkozni, ténylegesen táplálni a testem. Nagy volt az igényem a lehető legkevésbé feldogozott élelmiszerek fogyasztása iránt, de amíg nem találkoztam Veletek, nem tudtam hogyan lehetne kivitelezni ezt ténylegesen, hosszútávon. Köszönöm, hogy erre is rájöhettem, és általatok egyre tudatosabb lehet az étkezésem, ami miatt jobb a közérzetem is.”

T. Renáta
J. Ildikó

” Nagyon profi csapat vagytok, szerintem Magyarországon egyedülálló szemlélettel. Köszönöm a tanácsadást, hogy megismerhetem és követhetem azt amivel támogathatom a szervezetem. Komplex hormonális és emésztőszervi problémáim találtak megoldásra az általatok ajánlott protokollal. Jó szívvel ajánlom ezek után mindenkinek, hogy forduljon hozzátok az egészségét érintő problémájával. A receptek is csodásak amiket ajánlotok. Csak így tovább. ❤ „

J. Ildikó
T. István

Valamikor felszívódási zavarral, emésztési problémákkal, hisztamin intoleranciával szenvedtem. Az előadásaitok és szemináriumotok hatására teljesen megváltoztattam az étrendem és az életmódom. Megismertem sok olyan terméket, alapanyagot, amit kerülnöm kell, és sok olyan makro- és mikrotápanyagot, amit még feltétlenül pótolnom illik. Folyamatosan javult az állapotom! Kiutat adtatok a táplálkozási tanácsok útvesztőiből…”

T. István
P. Judit

„Személyes konzultáción voltam nálatok. Segítettetek a kisfiam ekcémájának tünetmentességében és az egész családom táplálkozásának beállításában. Követlek titeket, mert a legújabb kutatások alapján írjatok ezeket az elképesztően érdekes cikkeket, meg a a receptek miatt is. Külföldön élek, de meg a külföldieknek (nem feltétlen magyarok) is a ti csapatotokat javaslom, mert még angolul is van lehetőség konzultációra. 😊”

P. Judit
K. Károly

” Leginkább a türelem és kitartás fontosságát tanultam meg Tőletek, hogy ami hosszú évek alatt tönkrement, az nem fog egyik napról a másikra megjavulni, idő kell hozzá. Ugyanakkor „rendszerszemléletet” és gondolkodásmódom megváltozását is Nektek köszönhetem, ami tulajdonképpen az egész napi ritmusomat átalakította! Közérthetően fogalmazzátok meg a laikusoknak talán ijesztő és távolinak tűnő betegségeket, összefüggéseket, ezáltal közelebb hozva azokat hozzánk.”

K. Károly
HV. Anikó

„Nehéz ebben a rohanó világban „tisztán enni”, számomra ebben adtok sok segítséget. Pl. Nem kell vegánnak lenni ahhoz, hogy jól legyek. Mióta szedem a Gál vitaminokat sokkal jobban érzem magam. Rengeteg hasznos tanáccsal láttok el, bár én még csak pár hónapja követem a munkásságokat mégis sokszor arra eszmélek, hogy órák óta olvasom/nézem a cikkeiteket. 🙏”

HV. Anikó
A. Bence

„Sportolóként sosem állt távol tőlem az „egészséges” táplálkozás, ám a tanácsadáson mégis megdöbbentem ,pedig olyan egyszerűek az összefüggések. Azóta ajánlom akinek csak tudom a Táplálkozás-Beállítást!”

A. Bence
P. Gabriella

„Nagyon hálás vagyok Nektek! Követtem már online közvetítést, voltam előadáson és konzultáltam Ákossal is… mindegyik nagyon hasznos volt és akinek csak tudom, ajánlom az előadásaitokat. Ilyen alapos, profi, személyreszabott információkat nem kapunk máshol. Az első érdeklődésem babavárással volt kapcsolatos, és a tanácsaitokat követve minden rendben volt, makkegészséges kisfiam született. Köszönöm! Így tovább!”

P. Gabriella
Sz. Kristóf

„Rendszerszemlélet: végre nem külön-külön, részeket szemlélve és ezáltal csak bizonyos tünetekre való javaslatot kaptam, hanem átfogó vizsgálatot, a tapasztalataim meghallgatását és egészséges hozzállást kaptam. Az általatok javasoltak hozzájárulnak a gyógyulásomhoz.”

Sz. Kristóf
B. Andrea

“Kisfiamnak néhány másodperces epilepsziás rohamai voltak, melyeket próbáltunk diétával kezelni.
Ettől javult az állapota, de nem oldódott meg teljesen a probléma és a gyógyszeres kezelés sem hozott további javulást.
A Táplálkozás-Beállítás további útmutatásával elkezdtük a terápiás ketogén étrendet meghatározott étrendkiegészítőkkel (szelektív rostok, jód, stb). Egy hét után elmúlt az epilepszia, 3 hónapja egyszer sem láttunk nála rohamot.”

B. Andrea
GP. Barbara

„Rengeteget tanultam Tőletek a videókból, cikkekből és az előadásokból. A pajzsmirigy alulműködésem és az inzulinrezisztenciám kezelését általatok tanultam meg. A kislányom ekcémája teljesen megszűnt a tőletek tanultak alkalmazása nyomán.”

GP. Barbara
Sz. Eszter

” A saját, illetve a kislányom esetében is rámutattatok a problémánkra, amikor az a betegség még alig volt ismert szakmai berkekben is. Eszközt adtatok a gyógyuláshoz mindkettőnknek, a receptkönyv pedig új ötleteket adott a konyhában! A szemináriumokra időnként újra bejelentkezem, hogy frissítsem a tudásomat.”

Sz. Eszter
B. Edina

“Kedves Ákos!
Augusztus 10-én voltam nálad férjemmel tanácsadáson, második kisbabánk foganása miatt.
Sok sikertelen inszeminációnk és lombikunk is volt. A tanácsaidat követve most spontán megfogant a kisbabánk!”

 

B. Edina
V. Petra

” 7 év sikertelen próbálkozás után jutottunk el a Táplálkozás-Beállítás csapatához, hogy az életmódunkat még inkább gyermek-baráttá tegyük és megoldjuk immunológiai problémáimat. Az útmutatások alapján teljesen megváltoztattuk az addigi étkezési szokásainkat, újabb táplálékkiegészítőket kezdtünk szedni. A változások látványosak voltak a közérzetünkben, orvosi leleteinkben, de a végső bizonyosság, hogy jó úton járunk, az volt, hogy 2017. telének elején megfogantak, majd 2018. nyarán megszülettek ikerlányaink.”

V. Petra
mango-left mango-right

Cikkek és receptek

Témáink

A-vitamin ADHD AGE Age Reader mérés AGE szint agyi funkciók agyi inzulinérzékenység AIP alacsony FODMAP-étrend allergia almaecet aloe vera alváshiány alvási zavarok Alzheimer-kór AMH-szint anti-ageing antibiotikum antioxidánsok anyagcsere anyagcsere-zavarok arabinogalaktán aranyér asztma autizmus autoimmunitás B-vitamin B12-vitamin bazsalikom bélflóra bélrendszer berberin BioSil BioSil® 60 db Kapszula – ch-OSA Advanced Collagen Generator BioSil® ch-OSA® BioSil® Cseppek – ch-OSA Advanced Collagen Generator BioSil® termékek BocsiViki BER BER SLIM bőrbetegségek Boswellex C-vitamin cékla cink Concorde podcast COVID-19 Crohn-betegség cukor cukorbetegség cukorfogyasztás D-chiro-inozitol D-vitamin D3-vitamin daganat daganatos betegségek demencia depresszió diéta diozmin dopamin E-vitamin ekcéma élelmiszeripar élesztőérzékenység életmód életmódváltás elhízás ellagsav emésztési panaszok emésztőrendszer emésztőrendszeri panaszok endometriózis eper étcsokoládé ételintolerancia étkezés étrend étrendi AGE-k étrendi protokoll étrendkiegészítők fahéj fehérjék felszívódási zavarok fermentálás fermentált flavonoidok FODMAP étrend fogyókúra folát folsav Freyagena Balance Bartha DOPA Freyagena Balance Cellu LITE Freyagena Balance Femme INOSITOL+ Freyagena Balance Femme INOSITOL+ (D-chiro-inositol) Freyagena Balance Iqon Trace(M) – Nyomelemek Freyagena Balance Kálium Malát Freyagena Balance Probio TRI-Cink Freyagena Cocos-Iso Freyagena RepceLECITIN – Hipoallergén fruktánintolerancia fruktánok fruktóz GERD glikémiás terhelés glutén gluténérzékenység gluténmentes gluténmentes diéta gombabetegségek Graves-Basedow-kór gyermekvállalás gyógyszer gyömbér gyomorégés gyulladás gyulladáscsökkentés gyulladásos bélbetegségek gyümölcsfogyasztás hajhullás halfogyasztás halolaj Hashimoto hasnyálmirigy higany hiperaktivitás hiperlipidémia hisztamin hollisztikus gyógyítás hormonális problémák hormonháztartás hormonok hormonrendszer hozzátáplálás HPA-tengely húsfogyasztás hüvelyi fertőzések IBD IBS időszakos böjt immunrendszer inozitol Instantimmunox Nutri-Kávé interjú inzulin inzulinérzékenység inzulinrezisztencia inzulinrezisztencia tünetek IR irritábilis bélszindróma jód K-vitamin K1-vitamin kalcium kálium káliumhiány kalóriacsökkentés kimchi koenzim Q10 kókuszolaj koleszterin kolin kollagén koronavírus kortizol-szint króm kumarin kvercetin L-teanin lakto-fermentálás laktóz lecitin légúti fertőzések libidó lisztmentes low carb étrend magas vérnyomás Magnézium magnézium-citrát máj májbetegségek mangán meddőség médiamegjelenés mediterrán étrend melatonin menstruáció menstruációs fájdalmak mentális problémák metabolikus szindróma migrén mikrobiom mikrotápanyag mintaétrend multivitaminok nem alkoholos zsírmáj növényi olajok Nutri-Kávé nyomelemek Omega 3-6-9 omega-3 öregedés oxalátok pajzsmirigy pajzsmirigy alulműködés pajzsmirigy daganatok pajzsmirigy túlműködés paleolit étrend Parkinson kór PCOS petefészek PMS podcast prebiotikumok prediabétesz premenstruációs szindróma probiotikum progeszteron puffadás Q10 rák rák megelőzés receptek reflux rendezvények rezisztens keményítő rheuma riport rostok Sclerosis Multiplex SIBO speciális étrendek stressz súlyproblémák szakácskönyvek szauna székrekedés szelén szénhidrát szexualitás szív szív- és érrendszeri panaszok tejfogyasztás térdfájás terhesség termékajánló termékenység testmozgás testsúly csökkentés túlsúly ultra-feldolgozott élelmiszerek ultrafeldolgozott cukor útifűmag várandósság vas vásárlás vashiány vashiányos vérszegénység vaspótlás vastagbél-gyulladás vékonybél véralvadás vércukor vércukor-szint vérkeringés vérnyomás vérrög videok visszajelzések vitaminhiány zöld tea zöldségfogyasztás zsírmáj zsírok
Még több +
salmon-left salmon-right

Videók

Kövesd YouTube csatornánkat is!

Média megjelenések

24.hu fem3 TV2 m5 FREEFOOD EXPO RTL Petőfi Duna

Partnereink

Gyerebaba
AbsolutelyWoman
CleanEating
Laborexpress
Prolabor
Synlab
Fusion Vital
Yiya
Freyagena
Nutri-Kávé
Vitaminbolt.eu
Vitahelp
Bocsiviki
Paleolit
babalesz.hu

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!