Sütőben sült krumpli, kókusztejszínes rákkal

Sütőben sült krumpli, kókusztejszínes rákkal
2018.06.03.

Tegnap egy gyorsan és egyszerűen elkészíthető vacsit készítettem a rákból.

Sütőben sült krumpli, kókusztejszínes rákkal
  1. A felkarikázott krumplit megkentem egy kis kókuszzsírral, sóval, borssal és zöldfűszerrel megszórtam, sütőbe tettem 30 percre.
  2. A rákot minimális kókuszzsíron megpirítottam, hozzá adtam apróra vágott fokhagymát, majd a kókusztejszínt.
  3. Sóval, borssal, korianderrel és egy kis citromlével ízesítettem.

Előtte fermentált káposztát ettem. Mivel nagyon szeretjük a tengeri ételeket, sokszor készítünk itthon, ezeket igyekszünk mindig megosztani veletek, így találtok korábbi recepteket is weboldalunkon és Facebookon is, tudtok ezekből válogatni.

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!