Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Rés a pajzson 2024 – éves, nagy pajzsmirigy előadásunk
Pajzsmirigy probléma jelei PCOS esetén
A pajzsmirigy alulműködés és a policisztás ovárium szindróma összefüggései …
HbA1c értékek szerepe 2-es típusú diabétesz előrejelzésében
A HbA1c értékek előre jelezhetik a 2-es típusú diabétesz kialakulásának kockázatát…
STW 5 (Iberogast®)
Egy biztonságos és hatékony sztenderd a funkcionális gasztrointesztinális rendellenességek kezelésében…
Kollagén szerepének fontossága a szervezetben
Mi is pontosan a kollagén, és miért olyan fontos a szerepe szervezetünkben…
Számtalanszor kapjuk a kérdést, hogy “mit vegyek útközben, ha rám tör az éhség?”.
A gesztenye mára szinte mindenhol elérhető főzött, csomagolt formában és remek opció akár önmagában, akár pár szelet jó minőségű szárított sonka (prosciutto crudo) mellé. Nem mellékesen, a gyerekeknek is jobb alternatíva játszótérre a kiflicsücsöknél.
A gesztenye mindamellett, hogy finom, számos előnyös tulajdonsággal bír táplálkozástudományi szempontból.
Íme néhány, a teljesség igénye nélkül:
Vaspál Melinda Kolléganőnk
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!