Sült báránycomb szeletek, recept

Sült báránycomb szeletek, recept
2021.07.02.
Öntöttvas edényben sült báránycomb szeletek, friss rozmaringgal és 5 db héjas fokhagyma gerezddel + egy kevés vízzel vagy alaplével.
 
Miután elkészült a hús (150 fokon, 1 órán át sül) a fokhagymákat meghámozzuk és félretesszük a körethez. Kétszeres mennyiségű sós vízben megfőzzük a hajdinát. Amikor az összes vizet magába szívta, alaposan belekeverjük a sült fokhagymákat és ízlés szerint sózzuk. Végül egy marék finomra vágott friss mentával megszórjuk. Menta és bárány: nagyon klasszikus és kiváló párosítás!
 
Közelgő rendezvényeink itt érhetőek el.
 
Szakácskönyveink kötött könyv és e-könyv formátumban is kaphatóak a WEBSHOPBAN! 🙃

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!