REGISZTRÁCIÓ >>


TÉMÁINK AZ ESTE SORÁN

 

ELŐADÓ:

 

Bartha Ákos; élelmiszerbiológus, táplálkozás-kutató,

alapító tulajdonos és szakmai vezető

Tekintsd meg Ákos bevezető-ajánlóját az estéhez,

melyben sok hasznos információt megoszt az érdeklődőkkel:

 

— Terhességre felkészítés, gyermekvállalási célok támogatása a megfelelő táplálkozással (és kapcsolódó, célirányos diagnosztikai módszerek és étrendkiegészítők segítségével).

— Várandóság alatti makro- és mikrotápanyagok jelentősége és személyre szabott bevitele (vajon milyen a megfelelő terhes multivitamin?!).
+ ÚJ, részletesebb kiegészítés: hozzátáplálás kérdései (hypoallergén étrend és BLW-igény szerinti hozzátáplálás)

— Hormonális és kapcsolódó immunrendszeri egyensúlyok kérdése várandóság előtt, alatt és utána (MTHFR-mutáció, NK-funkció, Lipid-terápia).
Immunrendszer alapjai (Th-1-es fehérvérsejt dominancia, NK-funkció, progeszteron, stb.); Hormonrendszer alapjai (inzulin-rezisztencia, pajzsmirigy, stressztengely hormonjai – mellékvesék, hyperprolaktinémia).

— Komolyabb kihívások hatása a fogantatásra: autoimmunitás; pajzsmirigy és mellékvesék (HLA-tengely) működési zavarai; inzulin-rezisztencia és emelkedett tesztoszteron-szint > PCO-S; emésztőrendszeri egyensúlytalanságok, endometriózis, krónikus fertőzések, magas prolaktinszint, vashiányos vérszegénység, stb.

 


“Egy meddőségi központban a konzultációnk során az orvos azt mondta, hogy 1% esélyünk van, hogy természetesen ez sikerülhessen. Ezért is próbáltam megkeresni minden természetes utat, hogy mégis hátha van más lehetőségünk is. És hát szerencsére ez igazolódott is a segítségetekkel! 🙂 Tudtam, hogy a legfontosabb az lenne, hogy a táplálkozásommal kezdjek el komolyabban foglalkozni. Mindig is próbáltam “egészségesen” étkezni, de ez a rendszer a korábbiakhoz nem volt hasonlítható. Az első konzultációhoz képest 3 hónapon belül ki is derült, hogy a babánk megfogant. 🙂 Nagyon nagy volt az örömünk. Ezután próbáltam továbbra is figyelni az étkezésemre. Ákostól is kaptam pár tanácsot, hogy mire figyeljek majd oda ebben az időszakban. Most már egészen közel vagyunk a születés pillanatához, és kijelenthetem, hogy nekem segítség volt végig az étkezésemben az útmutatás.
Korábban a cukor eredményem nem volt jó, de most a 24. hetes terheléses cukrom is jó értéket mutatott. 🙂 És szerencsére kilóban is nagyon jól állok így a 9. hónapban is, meg is dicsér mindig az orvosom. Tehát SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI, hogy ez a rendszer van, és nagyon örülök, hogy megtaláltalak Titeket!” – G. Enikő


A RENDEZVÉNY MESSZEMENŐEN TÖBB, MINT EGY ELŐADÁS:
EGY INTERAKTÍV, 3,5 ÓRÁS ESEMÉNY GYERMEKVÁLLALÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ LABOREREDMÉNYEID KÖZÖS-CSOPORTOS ÁTTEKINTÉSÉVEL, VALAMINT KONKRÉT, MEGOLDÁSORIENTÁLT JAVASLATOKKAL ÉS HAZAVIHETŐ ÍRÁSOS ANYAGOKKAL!

 

Ezen az estén is más szemszögből közelítjük meg a GYERMEKVÁLLALÁS ÉS A KAPCSOLÓDÓ TÁPLÁLKOZÁS összefüggéseit:


*** Minden résztvevő hozhatja a meglévő alap-laboreredményeit (nagy rutin) és kapcsolódó, egyszerűbb (hormon)paneljét, ugyanis az IDEÁLIS ÉRTÉKEK/ARÁNYOK/ÖSSZEFÜGGÉSEK tekintetében azokat is át fogjuk beszélni, illetve segítünk értelmezni a látottakat… (nem egyesével, hanem közösen/csoportosan).

*** Minden résztvevő további célirányos, megoldás-orientált és kiegészítő labor- és adott esetben célzott-személyre szabott táplálékkiegészítő példákkal, javaslatokkal és tapasztalatokkal távozik az este végére.

• vérkémiai eredmények elemzése/magyarázata
• nyálból történő vizsgálati lehetőségek bemutatása

*** Gyermektervezés és várandósság alatt mire ügyeljünk, ha kiegészítőket használunk, hiszen a jelenleg kapható multivitaminok akár ártalmasak (de min. teljesen hatástalanok) is lehetnek a hazai Nők min. 40%-60%-ára?!


IDŐPONT:

2018. február 1. (csütörtök) 17:45–21:15;

 

AZ ESTE ÁRA:

7000,- Ft/fő helyszíni részvétel
7500,- Ft/fő online-élő közvetítés

 

REGISZTRÁCIÓ ÉS JEGYVÁSÁRLÁS:

(Online-Élő közvetítéssel is):

https://taplalkozasbeallitas.hu/videoshop

 

HELYSZÍN:

Semmelweis Egyetem Elméleti Orvostudományi Központ:

1094 Budapest, Tűzoltó u. 37-47. 1. emeleti terem
Maximum létszám: 50 Fő


“A funkcionális egészségfejlesztés alapjai az egészségügyi kihívások mély ok-okozati megoldásaiban gyökereznek, ennek megfelelően egy átfogó és megoldás-orientált megközelítésről beszélünk, melyben a Résztvevők együttműködésben és személyre szabott szabott módszerekkel dolgoznak.”

 

MINDENKIT VÁRUNK SOK SZERETETTEL!

NEKÜNK EZ AZ EGYIK KEDVENC PROGRAMUNK 🙂

KÖSZÖNJÜK, HOGY VELÜNK TÖLTITEK EZT AZ ESTÉT IS,

ÉS HOGY MEGOSZTÁSODDAL TÁMOGATOD A KÖZÖS ESEMÉNYT.