Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
MeNŐpauza Nap – Tedd menővé a változókort!
Carmenta program™ – Várandósság fórumest
A PCOS és a bélflóra összefüggései
A policisztás ovárium szindróma (PCOS) az egyik leggyakoribb endokrin rendellenesség…
Egyszerűen elkészíthető, szezonális alapanyagokból készült, tápanyagokban gazdag étel
A változatosságra való ösztönzés a cél…
Mennyi idő múlva okoznak az elfogyasztott FODMAP-ok emésztőrendszeri panaszokat?
Éppen befejezted a reggelit, de 30 perc múlva már rohansz is a mosdóba…
Freyagena KIDS Mix fogyasztásának egy lehetséges módja
…akár házilag elkészítve…
Étel ötlet a hétvégére: Tökös-tojásos pirított rizs, hagymás sült májjal és ecetes lilahagymával
Egy újabb remek példája egy tápláló, egészséges és finom ételnek! A tál alapja főtt quinoa és jázmin rizs keveréke. Bármilyen maradék sült zöldséget használhatunk, ebben az esetben a béta-karotinban, C-vitaminban, magnéziumban, mangánban és káliumban (a teljesség igénye nélkül) gazdag sütőtök került bele. Hozzá az egyik legfantasztikusabb természetes multivitamint kínáltam, mégpedig libazsírban sütött hagymás csirkemájat. A májban kiemelkedő mennyiségben találunk A-vitamint, B-vitaminokat, folátot, kolint, vasat, rezet, mangánt, cinket, szelént… satöbbi. A lilahagyma pedig értékes étrendi flavonoidot (kvercetint), élelmi rostokat és C-vitamint tartalmaz!
Ezeket nevezzük mi Nutri-Funkcionális™ élelmiszereknek! A Nutri-Funkcionális™ ételekben természetesen jelenlévő, jól hasznosuló, emellett sok esetben különleges tápanyagok is vannak, amelyek nem csak segítenek megelőzni a tápanyaghiányt, hanem valóban táplálnak minket. Olyan élelmiszerek, amelyeknek nem csak kalóriatartalma van, hanem kiemelkedően magas tápanyagsűrűséggel is rendelkeznek.
Ételöröm/Életöröm – Nutri-Funkcionális™ receptek című könyvünknek célzottan ez a témája, illetve a szezonális alapanyag használat.
További Táplálkozás-Beállítás szakácskönyvek és szuper könyvcsomagok a webshopban elérhetőek!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!
Várandósságra felkészítés, gyermekvállalási célok támogatása a megfelelő táplálkozással!
Speciális étrendi és kapcsolódó étrendkiegészítési program, melyekkel a gyermekvállalási célok átfogóan és hatékonyan támogathatóak – adott esetben komplex kihívások esetében is, mint például PCO-S vagy immunológiai kérdések.
Bartha Ákos élelmiszer-biológus, táplálkozáskutató egyestés előadása
2024.12.04. | SOTE | Online közvetítéssel is követhető!