Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Mikrobiom 2. rész
Bejegyzéssorozatunk második része…
Mikrobiom 1. rész
Étkezés után az elfogyasztott étel emésztése a gyomorban kezdődik el…
Okozhat vitaminhiány hajhullást?
A válasz röviden: igen.
Freyagena Bartha Mg2+
Megelőzési céllal mindenkinek szükséges napi min. 100 mg elemi magnéziumot pótolnia…
Amikor nagy a meleg és nincs kedvem a forró tűzhely mellett túl sokat állni…
Mindkét ételhez natúr kókuszjoghurtot is használtam, szerintem remek és sokoldalúan használható alapanyag.
Az újburgonyát megfőztem, tálalás előtt ghível, friss petrezselyemmel, sóval, borssal ízesítettem. A brokkoli rózsákat vastagabb szeletekre vágtam, sós, lobogó vízben pár perc alatt megfőztem. Közben egy kis serpenyőben, kevés olívaolajon megpirítottam két gerezd apróra vágott fokhagymát. Felkockáztam egy fürtös uborkát és a natúr kókuszjoghurtra szórtam, mellé helyeztem a brokkoli szeleteket és meglocsoltam az olívaolajon pirult fokhagymával. Hozzá konyhakészen kapható, borsos füstölt pisztrángot fogyasztottam.
A desszert pedig egy zöldebb banán szeletelve, kb. 6 ek. natúr kókuszjoghurttal, bogyós gyümölcsökkel (itt ribizli és josta) és néhány szem makadámdióval.
Mindhárom szakácskönyvünk elérhető a webshopból nyomtatott és e-könyv formátumban is, továbbá 5 különböző kedvezményes könyvcsomagunk is van:
Táplálkozás-Beállítás™ Szakácskönyv II. (kötött könyv)
Táplálkozás-Beállítás™ Szakácskönyv III. (kötött könyv)
TRIÓ szakácskönyv csomag
Fantasztikus Négyes könyvcsomag
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!