Alacsony FODMAP bélegészség online program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi ismeretek – 2022.10.07.
Inzulinrezisztencia komplexen, de másképpen.
C-vitamin és cukorbetegség
A c-vitamin és cukorbetegség összefüggéseiről…
Bartha Ákos a Fáklya Rádióban 2. rész (podcast)
Hallgassátok az Ákossal készült podcast 2. részét a Fáklya Rádión…
Tápanyagdús nyári ebéd/vacsora + desszert recept
Amikor nagy a meleg és nincs kedvem a forró tűzhely mellett túl sokat állni…
Bartha Ákos a Fáklya Rádióban 1. rész (podcast)
Hallgassátok az Ákossal készült PODCAST 1. részét…
Mindkét ételhez natúr kókuszjoghurtot is használtam, szerintem remek és sokoldalúan használható alapanyag.
Az újburgonyát megfőztem, tálalás előtt ghível, friss petrezselyemmel, sóval, borssal ízesítettem. A brokkoli rózsákat vastagabb szeletekre vágtam, sós, lobogó vízben pár perc alatt megfőztem. Közben egy kis serpenyőben, kevés olívaolajon megpirítottam két gerezd apróra vágott fokhagymát. Felkockáztam egy fürtös uborkát és a natúr kókuszjoghurtra szórtam, mellé helyeztem a brokkoli szeleteket és meglocsoltam az olívaolajon pirult fokhagymával. Hozzá konyhakészen kapható, borsos füstölt pisztrángot fogyasztottam.
A desszert pedig egy zöldebb banán szeletelve, kb. 6 ek. natúr kókuszjoghurttal, bogyós gyümölcsökkel (itt ribizli és josta) és néhány szem makadámdióval.
Mindhárom szakácskönyvünk elérhető a webshopból nyomtatott és e-könyv formátumban is, továbbá 5 különböző kedvezményes könyvcsomagunk is van:
Táplálkozás-Beállítás™ Szakácskönyv II. (kötött könyv)
Táplálkozás-Beállítás™ Szakácskönyv III. (kötött könyv)
TRIÓ szakácskönyv csomag
Fantasztikus Négyes könyvcsomag
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!