Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
Amikor nagy a meleg és nincs kedvem a forró tűzhely mellett túl sokat állni…
Mindkét ételhez natúr kókuszjoghurtot is használtam, szerintem remek és sokoldalúan használható alapanyag.
Az újburgonyát megfőztem, tálalás előtt ghível, friss petrezselyemmel, sóval, borssal ízesítettem. A brokkoli rózsákat vastagabb szeletekre vágtam, sós, lobogó vízben pár perc alatt megfőztem. Közben egy kis serpenyőben, kevés olívaolajon megpirítottam két gerezd apróra vágott fokhagymát. Felkockáztam egy fürtös uborkát és a natúr kókuszjoghurtra szórtam, mellé helyeztem a brokkoli szeleteket és meglocsoltam az olívaolajon pirult fokhagymával. Hozzá konyhakészen kapható, borsos füstölt pisztrángot fogyasztottam.
A desszert pedig egy zöldebb banán szeletelve, kb. 6 ek. natúr kókuszjoghurttal, bogyós gyümölcsökkel (itt ribizli és josta) és néhány szem makadámdióval.
Mindhárom szakácskönyvünk elérhető a webshopból nyomtatott és e-könyv formátumban is, továbbá 5 különböző kedvezményes könyvcsomagunk is van:
Táplálkozás-Beállítás™ Szakácskönyv II. (kötött könyv)
Táplálkozás-Beállítás™ Szakácskönyv III. (kötött könyv)
TRIÓ szakácskönyv csomag
Fantasztikus Négyes könyvcsomag
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!