Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Mikrobiom 2. rész
Bejegyzéssorozatunk második része…
Mikrobiom 1. rész
Étkezés után az elfogyasztott étel emésztése a gyomorban kezdődik el…
Okozhat vitaminhiány hajhullást?
A válasz röviden: igen.
Freyagena Bartha Mg2+
Megelőzési céllal mindenkinek szükséges napi min. 100 mg elemi magnéziumot pótolnia…
Ez a könyv azért született meg, hogy a mindennapokba beépíthető receptek és ötletek által nyújtsunk segítséget a gyógyuláshoz vezető úton. A szakácskönyv két részre oszlik, az első fejezetben az Alacsony FODMAP-étrendé a főszerep (a bélrendszer természetes mikroflórájának helyreállításához javasolt étrend), a második fejezetben pedig a pajzsmirigy- és inzulinrezisztencia protokoll követői számára alkottunk recepteket. A könyvben található 90 recepttel szeretnénk megmutatni, hogy ez a fajta étkezés igenis lehet sokszínű, változatos és legfőképpen: finom.
A szakácskönyv 100%-ban gluténmentes recepteket tartalmaz, továbbá az alábbi protokollok szerint soroltuk az ételeket;
– Alacsony FODMAP-étrend (FODMAP)
– Pajzsmirigy protokoll (PM)
– PCOS és Inzulinrezisztencia-protokoll (PCOS – IR)
– Paleolit szemléletű autoimmun-protokoll (AIP)
1. fejezet: Alacsony FODMAP-étrend 2. fejezet: PCOS, Inzulinrezisztencia és Pajzsmirigy
A fejezeteken belül pedig az alábbi témák szerint:
Reggelik, Levesek, Húsételek, Halételek, Köretek, Desszertek
Kellemes főzést kívánunk!
ISBN: 978-615-00-9732-9
4 .990 Ft
Készleten
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!