Táplálkozás-Beállítás™ Szakácskönyv III. (kötött könyv)
4 .990 Ft
(Van Noortwijk Laurien – Sándor Lőrinc)
Színes zöldségek, bogyós gyümölcsök, tojás, csontleves, illatos fűszerek, minőségi húsok, belsőségek, tengeri algák, kakaó… Hogy mi a közös ezekben a csodálatos alapanyagokban? Mindegyik az úgynevezett Nutri-Funkcionális™ táplálkozás eleme. Úgy is lehetne definiálni őket, hogy ezek a legtápanyagdúsabb, természetes élelmiszerek. Rendszeres fogyasztásuk hozzájárul az optimális tápanyag ellátottság eléréséhez, a vitalitás fenntartásához.
A szezonalitás természetes ritmusát követve:
Tavasz, Nyár, Ősz és Tél fejezetekkel alkottuk meg a könyvben található 60 receptet, melyeket gyönyörű étel fotókkal koronáztunk meg.
A receptek stílusa elég változatos, pont, mint amilyen a mi ízlésünk is. A saját kreációinkat részben nemzetközi tapasztalatok ihlették, de ezeken túl igyekeztünk egy olyan ízvilágot létrehozni, ami a hazai gasztronómia hagyományaiba is jól illeszkedik. Szerintünk egy nemzet konyhája akkor él, ha képes a klasszikusai tiszteletben tartása mellett folyamatosan megújulni és haladni a korral.
Örömteli főzést kívánunk!
ISBN: 978-615-01-2640-1
Kiszállítás 2-5 munkanapon belül – Foxpost – 1.990 Ft.
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba