Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
MeNŐpauza Nap – Tedd menővé a változókort!
Carmenta program™ – Várandósság fórumest
A PCOS és a bélflóra összefüggései
A policisztás ovárium szindróma (PCOS) az egyik leggyakoribb endokrin rendellenesség…
Egyszerűen elkészíthető, szezonális alapanyagokból készült, tápanyagokban gazdag étel
A változatosságra való ösztönzés a cél…
Mennyi idő múlva okoznak az elfogyasztott FODMAP-ok emésztőrendszeri panaszokat?
Éppen befejezted a reggelit, de 30 perc múlva már rohansz is a mosdóba…
Freyagena KIDS Mix fogyasztásának egy lehetséges módja
…akár házilag elkészítve…
Szeretnéd magad továbbképezni a táplálkozástudomány területén?
Nem csak magánszemélyként, hanem szakemberként (orvosok, dietetikusok, személyi edzők, stb.) is egyre többen tanultok tőlünk a táplálkozástudományok szakterületén és minket választotok, mint hiteles tudásanyag-forrást. Ez nagyon megtisztelő számunkra és egyúttal persze hatalmas felelősség is, hiszen ilyen módon nagymértékben hozzájárulunk a jövő szakember generációjának felkészültségéhez, végzett munkájuk minőségéhez és színvonalához.
Hisszük, hogy idehaza egyedülállónak számító szemléletmódunknak és az ügyfeleinkkel szerzett sokrétű tapasztalatainknak köszönhetően a leghaladóbb és legprogresszívebb szemléletű szakmai ismeretanyagot tudjuk átadni számotokra ezen továbbképzések alkalmával.
Kurzusaink kivétel nélkül felnőttképzési engedéllyel rendelkező, tanúsítványt nyújtó képzések. Azonban ezek nem csak hatósági minőségi biztosítékok. Mi a későbbiek során komoly szakmai előnyt jelentő, elismert tudásanyagot igyekszünk biztosítani a nálunk tanulók számára.
Képzési programunk kiemelt célja, hogy megismertesse a Résztvevőkkel a modern táplálkozás- és élelmiszertudomány alapjait, fejlődését, alkalmazott irányvonalait és jövőbeni lehetőségeit; több tudományos szemszögből megközelítve, kiemelkedően elismert szakértők tolmácsolásában.Célunk továbbá, hogy kapcsolódási pontokat mutassunk a meglévő, hagyományos ismeretek és speciális kiegészítő megközelítések között: például terápiás célú és funkcionális étrendek, valamint kapcsolódó laborvizsgálatok és táplálékkiegészítők vonatkozásában is.A képzéssel emellett célunk megerősíteni a hazai funkcionális egészségfejlesztés alapjait, hidat építve a hagyományos orvoslás és a tudományosan alátámasztott, természetes módszerek között.
Képzésünket elsődlegesen az egészségügy/táplálkozástudomány/élelmiszertudomány/sporttudomány valamely területén tevékenykedő szakemberek számára ajánljuk.
Várunk szeretettel soron következő induló kurzusunkon!
Emésztőrendszeri panaszok megoldását kínáló 6 hetes online program.
Kiút az inzulinrezisztenciából!
Tanulj meg házilag fermentálni! - Müller Ildi videós prorgramja
Átfogó, funkcionális szemléletű szakmai továbbképzés.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!
Várandósságra felkészítés, gyermekvállalási célok támogatása a megfelelő táplálkozással!
Speciális étrendi és kapcsolódó étrendkiegészítési program, melyekkel a gyermekvállalási célok átfogóan és hatékonyan támogathatóak – adott esetben komplex kihívások esetében is, mint például PCO-S vagy immunológiai kérdések.
Bartha Ákos élelmiszer-biológus, táplálkozáskutató egyestés előadása
2024.12.04. | SOTE | Online közvetítéssel is követhető!