Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
MeNŐpauza Nap – Tedd menővé a változókort!
Carmenta program™ – Várandósság fórumest
A PCOS és a bélflóra összefüggései
A policisztás ovárium szindróma (PCOS) az egyik leggyakoribb endokrin rendellenesség…
Egyszerűen elkészíthető, szezonális alapanyagokból készült, tápanyagokban gazdag étel
A változatosságra való ösztönzés a cél…
Mennyi idő múlva okoznak az elfogyasztott FODMAP-ok emésztőrendszeri panaszokat?
Éppen befejezted a reggelit, de 30 perc múlva már rohansz is a mosdóba…
Freyagena KIDS Mix fogyasztásának egy lehetséges módja
…akár házilag elkészítve…
Hozzávalók: -4 kacsacomb -só, rozmaring, zsálya, kakukkfű -2 dl alaplé
A körethez: -2 főzőbanán, hámozva, karikázva -2 kisebb cukkini, karikázva -ghee a sütéshez
A salátához: -vegyes zöld levelek -só -olíva olaj -citromlé
A kacsacombokat besózzuk, a bőrüket bevagdossuk, és forró serpenyőben bőrös felükkel lefelé elősütjük (kb. 7 perc). Egy sütőtepsire tesszük őket, hozzáadjuk a fűszereket és az alaplevet, a tepsit alufóliával befedjük és 160 fokra előmelegített sütőben másfél órát sütjük. Az alufóliát levesszük, a hőmérsékletet 190 fokra emeljük és a kacsát ropogósra sütjük. A főzőbanánt és a cukkinit a gheen átpirítjuk, a kacsa mellé tálaljuk. A zöld leveleket egy tálban összekeverjük a sóval, olíva olajjal és a citromlével.
Jó étvágyat!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!
Várandósságra felkészítés, gyermekvállalási célok támogatása a megfelelő táplálkozással!
Speciális étrendi és kapcsolódó étrendkiegészítési program, melyekkel a gyermekvállalási célok átfogóan és hatékonyan támogathatóak – adott esetben komplex kihívások esetében is, mint például PCO-S vagy immunológiai kérdések.
Bartha Ákos élelmiszer-biológus, táplálkozáskutató egyestés előadása
2024.12.04. | SOTE | Online közvetítéssel is követhető!