Nutri-Funkcionális tápanyagdús vacsora

Nutri-Funkcionális tápanyagdús vacsora
2019.07.31.

Minden egyes étkezésnél örömmel tölt el, hogy tápláló ételt tehetek az asztalra. A mai vacsora is tápanyagdús (Nutri-Funkcionális) volt.

Sütőben sült zöldségek: vöröshagyma, édesburgonya, burgonya, gomba, hozzá sült libamell, saláta, avokádó.
  1. A zöldségeket darabokra vágtam, sóztam, borsoztam, zsíradékkal megkentem (most tisztított vajat használtam), majd előmelegített sütőben 25-30 percig sütöttem.
  2. A libamellet előmelegített serpenyőben pár percig sütöttem, majd a sütőben sütöttem tovább. Libamellet sóztam, friss kakukkfűvel és rozmaringgal ízesítettem.
  3. Minden étkezéshez kerül a tányérunkra valami zöld is, az avokádó az egyik kedvencem. Avokádó igazi tápanyag-bomba, fogantatás előtt, várandósság alatt kifejezetten javasoljuk, hisz többek között tartalmaz folátot, K1, C, többféle E, B6 vitamint, illetve káliumot is, emellett kiváló omega_9 (ami korlátlanul fogyasztható) forrás.

Szép estét Nektek!

Bejelentkezés egyéni konzultációra


Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!