Megjelent új szakácskönyvünk

Megjelent új szakácskönyvünk
2020.11.17.
Egy rövid részlet a Szakácskönyv PCOS-, Inzulinrezisztencia-, Pajzsmirigy és Alacsony FODMAP-protokollokhoz című hamarosan megjelenő szakácskönyvünkből:
„A legjobb, más tápanyagok miatt is legkomplexebb (vas, cink, réz, B-vitaminok) kész A-vitaminforrás a májételek fogyasztása, heti rendszerességgel 2-4 alkalommal. 10 dkg pecsenye kacsamáj kb. 40.000 NE A-vitamint biztosít. Pajzsmirigy működési zavarok esetén pótolhatatlan Nutri-Funkcionális™ étel, valamint megelőzés vagy gyermekvállalás szempontjából is nagyon fontos.”
Új könyvünk nyomtatott, kötött formátuma most szerdától rendelhető a webshopból!
Az E-KÖNYV formátum: 
A képen egy isteni lilahagymás csirkemáj (kacsamájjal is készíthető), amelyet egy kevés kókuszzsíron, sóval, borssal és szárított medvehagymával készítettem el, illetve házi édesburgonya hasáb és párolt fekete- és fodroskel.
Új szakácskönyv 90 receptet és ételfotót tartalmaz, és mondanunk sem kell, lesznek bőven Nutri-Funkcionális™ alapanyagokat tartalmazó receptek!
Szép estét kívánunk mindenkinek!

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!