Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
MeNŐpauza Nap – Tedd menővé a változókort!
Carmenta program™ – Várandósság fórumest
A PCOS és a bélflóra összefüggései
A policisztás ovárium szindróma (PCOS) az egyik leggyakoribb endokrin rendellenesség…
Egyszerűen elkészíthető, szezonális alapanyagokból készült, tápanyagokban gazdag étel
A változatosságra való ösztönzés a cél…
Mennyi idő múlva okoznak az elfogyasztott FODMAP-ok emésztőrendszeri panaszokat?
Éppen befejezted a reggelit, de 30 perc múlva már rohansz is a mosdóba…
Freyagena KIDS Mix fogyasztásának egy lehetséges módja
…akár házilag elkészítve…
A kékkagyló fehérjetartalma 23.8 g fehérje/100 g, emellett kiemelkedően jó a B12-vitamin (24 mcg/100g)-, szelén (89,6 mcg/100g)- és mangántartalma (6,8 mg/100g). Ezen kívül egyéb B-vitaminokat, cinket, vasat, foszfort, káliumot és magnéziumot is tartalmaz. Szuper példája még egy természet adta „multivitaminnak”!
Gyakran fordulok a szakácskönyveinkhez, mert tudom, hogy 225 kipróbált recept van bennük, amelyekre bármikor számíthatok.
1 kg friss kékkagyló az egyik áruházban 2600 Ft volt és öten jóllaktunk belőle, ez szerintem nagyon jó ár-érték arány. Nagy különbség van friss és fagyasztott kagyló között, ha van rá lehetőségünk, érdemes a frisset venni, mert sokkal finomabb. Ennek ellenére természetesen én is szoktam a héj nélküli, mélyfagyasztott kagylót használni.
Emlékeztem, hogy van egy isteni gyömbéres kagyló recept az első könyvünkben, azt készítettem el, mellé sült zöldségek és maradék gombás rizottó (rizottó recept szintén van a könyveinkben).
Első szakácskönyvünk gyönyörű új kiadásban:
Táplálkozás-Beállítás™ Szakácskönyv (kötött könyv)
Természetesen továbbra is szeretettel ajánljuk többi szakácskönyvünket is, melyek továbbra is megtalálhatóak a webshopban: https://taplalkozasbeallitas.hu/webshop/
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!
Várandósságra felkészítés, gyermekvállalási célok támogatása a megfelelő táplálkozással!
Speciális étrendi és kapcsolódó étrendkiegészítési program, melyekkel a gyermekvállalási célok átfogóan és hatékonyan támogathatóak – adott esetben komplex kihívások esetében is, mint például PCO-S vagy immunológiai kérdések.
Bartha Ákos élelmiszer-biológus, táplálkozáskutató egyestés előadása
2024.12.04. | SOTE | Online közvetítéssel is követhető!