Kacsamáj zsírjában, hagymalekvárral

Kacsamáj zsírjában, hagymalekvárral
2021.12.09.
Részlet az új, Ételöröm, életöröm című szakácskönyvünkből:
“Kacsamáj zsírjában, hagymalekvárral
 
Hagyományosan hízott kacsamájból szokás készíteni ezt az ünnepi ételt, aminek viszont átlagosan tízszer magasabb a zsírtartalma, mint a nem tömött állat májának. Csupán gasztronómiai szempontból a hízott nyerne, de ha a tápanyagtartalmat is figyelembe vesszük, egyértelműen csak a pecsenye máj jöhet szóba. A hagymalekvárból érdemes lehet többszörös mennyiséget készíteni, szép üvegbe téve remek karácsonyi ajándék.”
 
Az elkészítési módját megtaláljátok a könyvben, további csodás receptekkel együtt, illetve egy szakmai leírást, hogy pontosan mit is takar a Nutri-Funkcionális™ kifejezés.
 
Itt tudjátok megrendelni a szakácskönyveinket és ne feledjétek, hogy már elérhetőek az ünnepi könyvcsomagok, amikről további információt ugyancsak ezen a linken találtok.
 

https://www.facebook.com/TaplalkozasBeallitas/posts/4786547931395933

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!