Az a koncepció, hogy reggelire egészen más ételeket kellene fogyasztunk egy merőben modern, nyugati találmány. A reggeliző pelyhek, péksütemények, szendvicsek és társai elképesztően népszerűvé váltak az utóbbi 100 évben, pedig azelőtt, és ahogyan ma is még sok helyen (pl. Japán vagy Indonézia), a reggelire elfogyasztott étel sokkal inkább hasonlít a nap többi étkezéséhez.
Célja, hogy tápláljon és felkészítsen a napra, ami előttünk áll. Alapja lehet egy rizs, quinoa, hajdina vagy akár gyökérzöldség köret egy előző napi étkezésből, vagy akár frissen elkészítve, mellé pedig hús, hal vagy tojás étel, illetve zöldségek. Mi is igyekszünk ezt a megközelítést és szemléletet átadni, együnk reggelire is vegyes és változatos főtt ételt!

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!