Hűvösebb idővel levesekre fel!

Hűvösebb idővel levesekre fel!
2021.11.19.
A hűvösebb idővel a levesek is gyakran terítékre kerülnek, a zöldség-krémlevesek pedig sokféleképpen variálhatók és gyorsan, könnyen elkészíthetőek. Ráadásul az idényjellegnek is könnyen figyelmet szentelhetünk.
 
A tengeri herkentyűk, tengeri vagy édesvízi halak ilyenkor is jó ha kéznél vannak az algalapokkal együtt: messze lepipálják ízben, látványban, tápanyagtartalomról nem is beszélve a “levesgyöngyöket”.
Jelen esetben polip, fekete kagyló, tőkehalmáj és algalap került a sütőtök-krémlevesbe.
A sárga-narancssárga színanyagok pedig bizonyítottan jótékonyak a nyálkahártyák egészsége és a női egyensúlyok kapcsán.
Omega3 zsírsavak, A vitamin, B12 vitamin, mangán, szelén, vas, cink, réz, jód…, hogy csak a legjelentősebbeket említsük. Maga a természetes multivitamin. Makrotápanyag tekintetben pedig remek, könnyen emészthető fehérjeforrások.
 
Vaspál Melinda kolléganőnk

https://www.facebook.com/TaplalkozasBeallitas/posts/4693309414053119

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!