Finom halas étel, munkahelyi recept

Finom halas étel, munkahelyi recept
2020.01.13.

Egyik kolléganőnk készítette ezt a kiegyensúlyozott, mentes, letisztult ételt bent az irodánkban:

  • serpenyőben párolt vadlazac (kiváló omega-3, szelén, jód, magnézium és B-vitamin forrás), sóval és borssal, illetve citromlével ízesítette
  • köretnek pedig egy „rámoljunk ki mindent a hűtőből” zöldségköretet dobott össze: sült lilahagyma, gomba és cukkini (egy meleg salátát képzeljünk el) és egy szintén nagy idényzöldség kedvencünk… a sütőtök is rákerült a tányérjára! 
  • volt még egy kis maradék rizs is, azt hidegen fogyasztotta mellé (kiváló rezisztens keményítő forrás)
  • végül felszeletelt olajbogyót és újhagymát, meglocsolta a tányért egy kis olívaolajjal és balzsamecettel

Csodásak a színek egy tányéron…

Jó étvágyat kívánunk!

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!