Rákmegelőző hatással rendelkező tápanyagok

Rákmegelőző hatással rendelkező tápanyagok
2015.03.01.

Nagyon érdekes megvizsgálni például azt, hogy egy komoly és független német egészségügyi labor (akikkel mi is együttműködési kapcsolatban állunk) milyen laborvizsgálati elemeket nevez meg a rákkal szemben VÉDŐhatással rendelkező tápanyagok kapcsán… Lefordítva ezt most mindennapi tanácsaink szintjére: FOGYASSZUNK OLYAN TÁPLÁLÉKOKAT, MELYEK GAZDAGOK EZEKBEN A TÁPANYAGOKBAN… nap, mint nap az étrendünk részeként!

Na de ezek szerint mit is javasolnak a világhírű laboros kollégák? Ők természetesen vizsgálni, mi természetesen megenni…: 
  • Folsav
  • A-vitamin
  • B6-vitamin
  • B12-vitamin (vegetáriánusok figyelem)
  • D-vitamin (saját hírleveleinkben olvashattatok már erről)
  • E-vitamin
  • Q 10-koenzim
  • Magnézium (hírleveleinkben szintén irtunk ennek fontosságáról)
  • SZELÉN (magyaroknak különösen kritikus és most nem én találtam ki :-))
  • Cink
  • És végül, de nem utolsó sorban ZSÍRSAV-PROFIL, ami az Omega-3 Omega-6 zsírok arányát takarja (a kihívás itt nyilvánvalóan az Omega-3 zsírok kérdése). Minden bizonnyal a csúnya transzzsírok mennyiségét is lefedi ez a vizsgálati elem.

Jó étvágyat és jó egészséget!

Ilyen és ezekhez hasonló egyedi, személyre szabott és speciális LABORVIZSGÁLATOK kapcsán természetesen kereshettek minket… akit persze diagnosztikai szinten is érdekel a RÁKMEGELŐZÉS vagy akinél ennek hiánya már okozott gondokat. Fő a megelőzés, illetve az átfogó és megoldás-orientált megközelítések!

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!