Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Előadás: Inzulinrezisztencia komplexen, de másképpen.
Természetes módszerek a magas prolaktinszint kezelésére
A prolaktin az agyalapi mirigyben termelődő hormon, amely…
A taurinbevitel összefüggésbe hozható a metabolikus szindróma alacsonyabb kockázatával
Metabolikus szindrómáról akkor beszélhetünk, ha valakinél…
Lágy tojás szardellával
Omega-3, jód, szelén, kalcium, lecitin, A-vitamin, cink és fehérjeforrás
A bőr autofluoreszcenciája
…és a koszorúér-meszesedés közötti összefüggés az általános populációban
Freyagena Matcha tea – CEREMONIAL, azaz japán teaszertartás minőségű
LEGJOBB ZÖLDTEA POR – A SZUPERERŐ MÖGÖTTI TITOK:
Az árnyékban termesztett titok:A termesztési folyamat során a Matcha levelei csupán a napfény 10%-át kapják. A korlátozott napfény hatására a levelek több klorofillt és aminosavat (L-teanint) termelnek, ami intenzív zöld színükért felelős, amely még az őrlés után is megmarad.
A minőség színe:Minél mélyebb és élénkebb a Matcha zöldje, annál magasabb a minősége. A barnás vagy sárgás színű Matcha keverékek alacsonyabb minőséget jeleznek, vagy akár „hamis Matcha” is lehetnek.
Íz: növények árnyékolási fázisa során termelt nagyobb mennyiségű klorofill és aminosav (L-teanin) adja a tealevelek diós, édes ízét. A hagyományos teákban található keserű anyagokra szükség van ahhoz, hogy megvédjék a leveleket a napfénytől, míg az árnyékolt teák sokkal kevesebbet igényelnek ezekből az anyagokból.
Textúra: A tealevelek Matchává őrlése előtt minden erezetet és szárat eltávolítanak, hogy csak a legfinomabb, tiszta, fiatal és friss tealevelek “húsát” őröljék meg (Tencha). Ennek eredményeként a kiváló minőségű Matcha por ultra-finom textúrájú, amelyet egy simítási teszttel tapintás útján is meg lehet vizsgálni.
Éld át az igazi Matcha gazdag ízét és kiváló minőségét!
Freyagena Matcha tea – CEREMONIAL
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!
Találd meg a kiutat az IR-ból!
Bartha Ákos táplálkozás-kutató előadása az INZULINREZISZTENCIÁRÓL komplexen, de másképpen.
Összefoglaljuk minden tapasztalatunkat, protokollunkat, kutatásunkat és alkalmazott módszerünket az inzulinrezisztenciát (IR) érintő táplálkozási és táplálék-kiegészítési témákban.
2024.09.18. | SOTE