Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
MeNŐpauza – Tedd menővé a változókort!
Rés a pajzson 2024 – éves, nagy pajzsmirigy előadásunk
Freyagena Prebio C-3.6
C-vitamin komplex érzékeny gyomor és emésztő rendszer számára…
Pajzsmirigy probléma jelei PCOS esetén
A pajzsmirigy alulműködés és a policisztás ovárium szindróma összefüggései …
HbA1c értékek szerepe 2-es típusú diabétesz előrejelzésében
A HbA1c értékek előre jelezhetik a 2-es típusú diabétesz kialakulásának kockázatát…
STW 5 (Iberogast®)
Egy biztonságos és hatékony sztenderd a funkcionális gasztrointesztinális rendellenességek kezelésében…
Mennyi ultrafeldolgozott élelmiszert fogyasztunk Európában?
Egy 2017-es spanyol vizsgálatban 15 000 embert követtek 9 éven át, és a legtöbb ultrafeldolgozott élelmiszert fogyasztók közt 21%-kal többnél alakult ki magas vérnyomás a legkevesebbet fogyasztókhoz képest (Mendonça et al). Az egyes betegségkategóriáknál többet mond e tekintetben viszont az összhalálozási kockázat. Húszezer személy 15 éves követése során a legtöbb ultrafeldolgozott ételt fogyasztók 62%-kal valószínűbben haltak meg valamilyen okból a legkevesebbet fogyasztókhoz képest (Rico-Camp et al, 2019).
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!