Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Rés a pajzson 2024 – éves, nagy pajzsmirigy előadásunk
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
Speciális étrendi protokollok, táplálkozásterápiák során a gyulladáscsökkentés is az elsődleges céljaink között szerepel.
Az omega-3 zsírsavak, a halételekben található mikrotápanyagok (lazac/pisztráng/tőkehal esetén: szelén, D2 vitamin, E vitamin, B3, B5, B6, B12) valamint a zöldfűszerekben jelenlevő antioxidáns hatású színanyagok (polifenolok) mind kiemelkedő fontosságúak e tekintetben.
Alacsony FODMAP-étrend esetén a brokkolit cseréld le pl. karalábéra vagy cukkinire – sokszor ilyen egyszerű.
Szigorú paleolit autoimmun protokoll (AIP) esetén a burgonyát cseréld pl. paszternákra, főzőbanánra vagy éppen édesburgonyára.
Bármilyen étrendi protokollt folytatsz, fogyassz fermentált zöldségeket és zöld leveles zöldségeket/salátákat is mellé.
Vaspál Melinda Kolléganőnk
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!