Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
MeNŐpauza – Tedd menővé a változókort!
Rés a pajzson 2024 – éves, nagy pajzsmirigy előadásunk
Freyagena Prebio C-3.6
C-vitamin komplex érzékeny gyomor és emésztő rendszer számára…
Pajzsmirigy probléma jelei PCOS esetén
A pajzsmirigy alulműködés és a policisztás ovárium szindróma összefüggései …
HbA1c értékek szerepe 2-es típusú diabétesz előrejelzésében
A HbA1c értékek előre jelezhetik a 2-es típusú diabétesz kialakulásának kockázatát…
STW 5 (Iberogast®)
Egy biztonságos és hatékony sztenderd a funkcionális gasztrointesztinális rendellenességek kezelésében…
Ajánljuk figyelmetekbe a következő beszélgetést, melyben Szabó Dániel kollégánkat kérdezték az elmúlt közel egy év munkájáról, eredményeiről és tapasztalatairól a Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Akadémiánál.
A cikk itt olvasható:
Úgy tekintsenek a sportolók az ételre, mint eszközre, ami segít a fejlődésben
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!