Karfiol-krémleves (sok friss zöldfűszerrel)

Karfiol-krémleves (sok friss zöldfűszerrel)
2022.10.25.

Kapor, bazsalikom, zsálya, rozmaring, oregánó, tárkony, egytől egyig különleges és jellegzetes ízek, melyekkel nagyon fel lehet dobni egy ételt.

A képen bár tűnhet úgy, hogy brokkoli-, vagy cukkini-krémleves látható, valójában karfiol-krémleves nagyon sok friss zöldfűszerrel.

Egy extrán tápláló krémleves készítésekor nem maradhat el egy kis alaplé sem, még szerencse, hogy van egy remek hazai családi vállalkozás (Alaplé Bár), akik hosszan főtt csirke-, és marha alaplevet árulnak egy budai és egy pesti üzletükben:

A webshopban elérhető szakácskönyveimben ígérem nem szórtam mindenre petrezselymet, viszont számos egyéb fűszert és zöldfűszert használva kreáltuk és teszteltük a recepteket, hogy ne csak az alapanyagok legyenek szezonálisak és változatosak, de az ételek fűszerezése is!

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!