Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Rés a pajzson 2024 – éves, nagy pajzsmirigy előadásunk
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
A hagymát, zöldségeket megpirítom a zsiradékon, a felvert tojásokat adom hozzá legutoljára. El lehet készíteni egy sima serpenyőben is, de mégjobb ha olyan serpenyőt használunk, amit a sütőbe is be lehet tenni. Nem kell neki sok idő, hogy szép egyenletesen átsüljön. Fogyasszunk mellé zöldsalátát, friss zöldfűszert és/vagy fermentált zöldséget.
Ennyi kell hozzá, 15 perc alatt elkészül, laktató és finom!
https://www.facebook.com/TaplalkozasBeallitas/posts/4755727004478026
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!