Panziós reggeli babakézzel

Panziós reggeli babakézzel
2021.08.03.
 
 
A panziók/szállodák terülj-terülj asztalkáinál könnyű elcsábulni. Tudjuk, hogy sokak számára rendszeresen a nyaraláson elbukik az addig tudatosan, ügyesen tartott étrend…és sok esetben véget is ér.
 
Hogyan maradjunk mègis tudatosak?
 
Vegyük elő a ~80-20%-os javaslatunkat: a tányérunk 80-90%-ban legyen “jó” választás és maximum 10- 20%-ban “csàbulás”. Ez egy rettentő egyszerű, mégis hasznos “módszer”.
Jelen esetben a lágysajt a csábulás tárgya. Volt mellé lazacos kaszinó tojás, magyar érlelt-szárított sonka, csicseriborsó krém, májas, fetával töltött paprikás, olíva bogyó és zöldségek (mérsékelt anyagcsere-profilhoz illően – Vaspál Melinda Kolléganőnk).
 
Mivel sajnos semmilyen teljes értékű, összetett szénhidrát nem volt elérhető, gluténmentes kenyeret vàlasztottam mellé.
 
A reggeli utáni natúr kávéba pedig került egy adag Nutri-Kávé 🙂
 

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!