Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Rés a pajzson 2024 – éves, nagy pajzsmirigy előadásunk
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
Hozzávalók: -4 kacsacomb -só, rozmaring, zsálya, kakukkfű -2 dl alaplé
A körethez: -2 főzőbanán, hámozva, karikázva -2 kisebb cukkini, karikázva -ghee a sütéshez
A salátához: -vegyes zöld levelek -só -olíva olaj -citromlé
A kacsacombokat besózzuk, a bőrüket bevagdossuk, és forró serpenyőben bőrös felükkel lefelé elősütjük (kb. 7 perc). Egy sütőtepsire tesszük őket, hozzáadjuk a fűszereket és az alaplevet, a tepsit alufóliával befedjük és 160 fokra előmelegített sütőben másfél órát sütjük. Az alufóliát levesszük, a hőmérsékletet 190 fokra emeljük és a kacsát ropogósra sütjük. A főzőbanánt és a cukkinit a gheen átpirítjuk, a kacsa mellé tálaljuk. A zöld leveleket egy tálban összekeverjük a sóval, olíva olajjal és a citromlével.
Jó étvágyat!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!