Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
Egyre több olyan „készétel” vagy majdnem kész étel kapható, ami számunkra is remek választás, és általuk sok időt spórolhatunk a konyhában. Ilyen például a “tépett marhahús” (pulled beef) vagy a szuvidált, esetleg konfitált húsok, amit csak a sütőbe kell tenni 30-40 percre és kész is a szaftos, omlós hús (számos hipermarketben kaphatóak).
Mellé édesburgonya hasábokat sütöttem (a hússal egyszerre ment a sütőbe) és készítettem egy friss balzsamecetes salátát. Nagyon kedvelem azt a megmosott salátakeveréket, amit eredetileg smoothie-k készítésre szánnak (nagyobb áruházakban ugyancsak kaphatóak). Jelen esetben is ezt használtam. Hűtött rizst is fogyasztottunk hozzá, de ez ízlés szerint variálható.
Vaspál Melinda
https://www.facebook.com/TaplalkozasBeallitas/posts/3605987706118634
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!