Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Rés a pajzson 2024 – éves, nagy pajzsmirigy előadásunk
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
A képen látható rókagombát fűszerként használtam a mai ebéd körethez.A mai ebéd egy szelet hal volt, rókagombás quinoaval, friss kevert salátával. 😋A quinoat felraktam vízbe és már akkor hozzáadtam a sót, pár szem szárított rókagombát, úgy főztem meg. Intenzív íze van, így nem kell belőle túl sok. Remek ízt adott neki.
Apró változtatás, új ízek. ☺️Ezt a szárított gombát az Auchan polcán találtam (de kapható frissen és fagyasztva is).Nálunk itthon rengeteg szárított fűszerkeverék van, amiben nincsen semmilyen adalékanyag. Ezeket legtöbbször a Fővám téri piac melletti keleti boltban vásároljuk, ahol egy egész sornyi fűszer található, így van miből válogatni, illetve sok helyütt friss fűszernövények is fellelhetők.Imádom a friss fűszernövényeket is felhasználni a főzéshez.
Szép napot Nektek!www.taplalkozasbeallitas.hu
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!