Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
Sokszor írunk a rezisztens (azaz emésztésnek ellenálló) keményítőkről és jótékony hatásukról. A hideg burgonyasaláta az egyik legjobb formája a rezisztens keményítők hazai fogyasztásának. A főtt burgonyának lehűtés során megnő a rezisztens keményítő tartalma. A hűtött burgonyának alacsonyabb a glikémiás válasza, így kevésbé emeli meg a vércukorszintet. A rezisztens keményítők javítják az inzulin érzékenységet és kordàban tartják a vércukorszintet is.
A rezisztens keményítők (mivel emésztésnek ellenállnak) rostok, melyek a vastagbél jótékony baktériumait is táplálják és a számukat is növelik (pl. Ruminococcusok), így fogyasztásuk támogatja az emésztőrendszer egyensúlyát is.
További források: https://taplalkozasbeallitas.hu/a-vastagbelben-fermentalod…/ https://taplalkozasbeallitas.hu/egyik-legfontosabb-tema-ve…/
Szép estét Nektek!
www.taplalkozasbeallitas.hu/esemenyek
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!