Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
Hoztam Nektek egy ebéd/vacsora alternatívát, amit gyorsan el lehet készíteni. Anyagcsere profiljaink szerint ez egy „Fitness guru-Modern vadász” recept.
Előkészítjük a sütőt 180-200 C fokra. A zellert meghámozzuk majd hasábokra vágjuk. Megsózzuk és bezsírozzuk ( én kacsazsírt használtam ), majd sütőbe rakjuk 20-25 percig, még megpirul. A sózás fontos. ( úgy gondolom a zeller hasáb a gyerekek számára is egy remek köret alternatíva)
A kacsamellet előkészítjük, a bőrét bevágjuk ( én itt még semmilyen fűszert nem tettem rá, hogy ne égjen rá ). Lassú tűzön a serpenyőbe rakjuk. Folyamatosan forgatjuk az oldalait addig, míg a bőre barnára nem pirul. Mikor már majdnem kész, kivesszük a serpenyőből és befűszerezzük. ( én sót és fokhagymát használtam, de lehet fűszerkeveréket is ). Végül ez előmelegített sütőbe kb. 15 percig még berakjuk (a már kész zeller fölé). Tálaláshoz a kacsamellet szeletekre vágjuk és a zeller hasábokkal tálaljuk.
Jó étvágyat!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!