Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Rés a pajzson 2024 – éves, nagy pajzsmirigy előadásunk
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
Ma egy ízletes reggelivel indítottam a napot ezen a csodás őszi reggelen. Itt az ősz, így sokszor kerülhet az asztalunkra sütőtök. Mindig javasoljuk, hogy törekedjetek az idényjellegű zöldségek, gyümölcsök fogyasztására.
Sütőtök az egyik kedvencem, mindenféle verzióban, ma sima „mezei” elkészítést választottam: sütőtököt feldaraboltam, megkentem kókuszzsírral, sóztam, fűszereztem, majd betettem a sütőbe, ahol 25-30 perc alatt el is készült, mialatt én készülődtem a napra. Hozzá rákot és salátát ettem, továbbá fermentált zöldséggel indítottam az étkezést.
Az étkezések előtt elfogyasztott fermentált zöldség funkcionálisan támogatja a gyomorműködést, „erősíti” a gyomrot, benne lévő probiotikumok (pl. lactobacillus plantarum) pozitívan hatnak emésztőrendszerünkre. Rák helyett opcionálisan választható pl. máj, tőkehalmáj, érlelt sonka, csirkehús stb. Ízlés szerint. Ezt a menüt ebédre, vagy vacsorára is el tudom képzelni!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!