Zöldspárgás, sárgarépás, brokkolis leves

Zöldspárgás, sárgarépás, brokkolis leves
2022.05.10.

Amíg még tart a spárga szezon…

Kiegészítve kókusztejszínnel, újhagymával és sok friss zöldfűszerrel (ez esetben kapor és petrezselyem). Olívaolajon megfuttatjuk az újhagymát (2 szál), majd beletesszük a hámozott, karikázott sárgarépát (szintén 2 db), 1/2 fej brokkolit rozsáíra szedve és 1 csomag spárgát (a fás részét letörjük arra nem lesz szükségünk). A spárgát feldaraboljuk, a spárga fejeket félretesszük mert azt csak a legvégén főzzük bele a levesbe, a többit hozzáadjuk a zöldségekhez. Sózzuk, borsozzuk, felöntjük vízzel és 15 percig főzzük. A végén belekeverjük a zsíros kókusztejszínt, a zöldfűszereket és a spárga fejeket és még 2 percig főzzük. Autoimmun protokollba és paleolit étrendbe is beilleszthető étel.

Ha még tartalmasabb levest szeretnénk készíteni, víz helyett csirke vagy marha alaplével főzzük, pl. innen: Alaplé Bár – https://www.facebook.com/alaplebar

Szakácskönyveink is tartalmaznak természetesen spárgás recepteket, pl.: ‘Bőrén sült lazac, tejszínes spárgával’ vagy ‘Spárga, quinoa saláta, tojás’ receptjeink (az 1. és 3. szakácskönyvből). A három könyv összesen 225 receptet és ételfotót tartalmaz!https://taplalkozasbeallitas.hu/…/unnepi-trio…/

Most már nem csak a www.taplalkozasbeallitas.hu oldalon kapható legnépszerűbb kedvezményes hármas könyvcsomagunk, hanem a www.nutribalance.hu oldalon is!
https://nutribalance.hu/termek/trio-szakacskonyv-csomag/

Szép napot és jó főzést kívánunk.

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!