ONLINE STREAMING RÉSZVÉTELI JEGY: Várandósság fórumest 2022.11.18.

IDŐPONT:

2022. november 18. (péntek) 17:45–21:00

LIVE-ONLINE KÖZVETÍTÉSI JEGYÁR:

9.900 Ft/fő

ELŐADÓK:

Bartha Ákos: élelmiszerbiológus, táplálkozás-kutató, az élelmiszertudományok doktorjelöltje, a Táplálkozás-Beállítás™ alapítója és szakmai vezetője

!! Fontos információ !!

A live-online streaming közvetítési linket pár órával a rendezvény előtt e-mailben küldjük ki a résztvevőknek. Az előadást ÉLŐBEN közvetítjük a helyszínről  – nem igényel különösebb technikai erőforrást, laptopról, PC-ről, okostelefonról, tabletről is egyaránt jól követhető-, azonban utólag NEM megtekinthető vagy visszanézhető!

Részletes programleírás alább..

 

9 .900 Ft

Elfogyott

Várandósság Fórumest: Carmenta-program™

AvaloMedica® Táplálkozás-Beállítás™ várandósság Fórumest: Carmenta-program™, avagy speciális étrendi és kapcsolódó étrend kiegészítési program, melyekkel a gyermekvállalási célok átfogóan támogathatóak  – adott esetben komplex kihívások esetében is, mint például PCO-S vagy immunológiai kérdések.

– Igen komplex, alternatív, természetes program a fogantatásért egészen a hozzátáplálás megkezdéséig.

– Megelőzési céllal, pro-aktívan; azaz a felkészüléshez is remek esemény!

A rendezvény messzemenően több, mint egy előadás: egy interaktív, 3 órás, kiscsoportos esemény gyermekvállaláshoz kapcsolódó laboreredményeid közös-csoportos áttekintésével, valamint konkrét, megoldás-orientált javaslatokkal és hazavihető írásos anyagokkal.

Témáink az este folyamán
 • Várandósságra felkészítés, gyermekvállalási célok támogatása a megfelelő táplálkozással (és kapcsolódó, célirányos diagnosztikai módszerek és étrendkiegészítők segítségével).
 • Várandóság alatti makro- és mikrotápanyagok jelentősége és személyre szabott bevitele (vajon milyen a megfelelő terhes multivitamin, genetikai információkat is figyelembe véve?!).
 • Nutri-Funkcionális™ ételek jelentősége a fogantatás és várandósság kapcsán.
 • Hormonális és kapcsolódó immunrendszeri egyensúlyok kérdése várandóság előtt, alatt és utána (MTHFR-mutáció, NK-funkció celluláris immunstátusszal, Lipid-terápia, Lactobacillusok). Immunrendszer alapjai (Th-1-es fehérvérsejt dominancia, NK-funkció, progeszteronpótlás, stb.); Hormonrendszer alapjai (inzulin-rezisztencia, pajzsmirigy, HPA/stressztengely hormonjai – mellékvesék, hyperprolaktinémia).
 • Komolyabb kihívások hatása a fogantatásra: autoimmunitás; pajzsmirigy és mellékvesék (HPA-tengely) működési zavarai; inzulinrezisztencia és emelkedett tesztoszteron-szint > PCO-S; emésztőrendszeri egyensúlytalanságok, endometriózis, krónikus fertőzések, magas prolaktinszint, vashiányos vérszegénység, pajzsmirigy működési zavarok, stb.
Gyakorlati részek

Ezen az estén is komplex szemszögből közelítjük meg

a GYERMEKVÁLLALÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNY összefüggéseit:

 • Minden résztvevő hozhatja a meglévő alap-laboreredményeit (nagy rutin) és kapcsolódó, egyszerűbb (hormon)paneljét, ugyanis az IDEÁLIS ÉRTÉKEK/ARÁNYOK/ÖSSZEFÜGGÉSEK tekintetében azokat is át fogjuk beszélni, illetve segítünk értelmezni a látottakat… (nem egyesével, hanem közösen/csoportosan).
 • Minden résztvevő további célirányos, megoldás-orientált és kiegészítő labor- és adott esetben célzott-személyre szabott táplálékkiegészítő példákkal, javaslatokkal és tapasztalatokkal távozik az este végére.
  • vérkémiai eredmények elemzése/magyarázata
 • Gyermektervezés és várandósság alatt mire ügyeljünk, ha kiegészítőket használunk, hiszen a jelenleg kapható multivitaminok akár ártalmasak (de min. teljesen hatástalanok) is lehetnek a hazai Nők min. 40%-60%-ára?!
 • Jódpótlás pro és kontra megelőzési céllal és például pajzsmirigy gyulladás esetén (Hashimoto)
Olvass tovább +

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!