Alacsony FODMAP bélegészség online program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
AGE Mérés Szeminárium
Táplálkozás-Beállítás™: átfogó, összefoglaló Hormonális Fórumest
Teljesértékű zab – alternatív példa
A legtöbben a zabot kizárólag édesség formájában szeretik fogyasztani, ami számos esetben problémás lehet…
A mentális problémák negatív hatásai gyulladásos bélbetegségben (IBD) szenvedő gyermekek és fiatal felnőttek körében
A gyulladásos bélbetegségek növelik gyermekek és fiatal felnőttek esetén egyes mentális egészségügyi zavarok kockázatát…
Újabb beszélgetésünk a Tilos Rádióban
Ismét a Tilos Rádiónál jártunk…
A hozzáadott cukor káros hatásai
A hozzáadott cukor, ezen belül példaul a natív fruktózfogyasztás káros hatásai…
A rakott ételek sokféleségét nehéz überelni!
Rakott zöldséges, rakott húsos-zöldséges, rakott halas-zöldséges, rakott májas-zöldséges ételek… egyik jobb mint a másik. Sok ország konyhájában létezik ez a műfaj, nem is véletlenül, hiszen nagy mennyiségben, kis erőfeszítéssel, nagyon finom és tápláló ételeket lehet készíteni.
Az angoloknál a pásztorpite vagy halas pite, az amerikaiknál a rengeteg féle „casserole”, az olaszoknál a lasagne, nálunk itthon pedig a rakott kelkáposzta vagy a rakott krumpli (csak, hogy néhány egyértelmű példát hozzunk).
Na de a történet itt nem áll meg: évszaktól függően készíthetünk pl. nyáron rakott kapros tököt darált hússal, vagy ősszel egy különleges fűszerezésű citrusos zöldséges rizzsel rakott sütőtököt (lásd: Ételöröm/Életöröm – Nutri-funkcionális receptek), esetleg rakott darálthúsos édesburgonyát vagy francia rozmaringos rakott burgonyát, mely friss rozmaringgal aromatizált növényi tejszínnel készül (lásd: Táplálkozás-Beállítás Szakácskönyv 2.), továbbá rakott brokkolis-cukkinis-csirkét, mely egy paleo szemléletű AIP étrendbe is beilleszthető recept, vagy rakott kelkáposztát Haász Niki jóvoltából (lásd: Táplálkozás-Beállítás Szakácskönyv 1.)
A HÁROM szakácskönyvünkben található egytálétel recepteket pedig már el sem kezdjük sorolni, a többi szuper halas, húsos, zöldséges, desszertes receptről már nem is beszélve…
Nagyon fontos volt, hogy bizonyos alapelvek mentén írjuk a könyveket, de a receptek egyszerűsége, könnyen elkészíthetősége is kardinális szempont volt a könyvek írásakor. Olyan recepteket szerettünk volna kreálni, melyeknek tényleg szívesen nekiállnak az olvasóink.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!