Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
Pont abban a zsír-fehérje arányban és összetételben, ahogy sokan szeretjük…. Este egy kis kurkumás édesburgonyával és rukkolával remek lesz… És pillanat alatt elkészül.
Angus Marha Hamburger Húspogácsa összetevők Angus marhahús (98,9 %), étkezési só, bors
TÁPÉRTÉK INFORMÁCIÓK:
Elkészítési javaslat: Grillsütőben: Melegítse elő a grillsütőt közepes fokozatra és süsse 18-20 percig. Időnként fordítsa meg. Serpenyőben: kis mennyiségű olívaolajban közepes hőmérsékleten 18-20 percig süsse a pogácsákat. Időnként fordítsa meg. Tálalás előtt ellenőrizze, hogy a hamburger jól átsült-e Tárolás -18°C alatt. Felengedtetés után tilos újrafagyasztani!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!