Alacsony FODMAP bélegészség online program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Carmenta program™ – Várandósság fórumest
E- és C-vitamin hatása a férfi meddőségre
Az E-vitamin és a C-vitamin antioxidánsok hatékonysága a férfi meddőségre nem egyértelmű…
Hogyan tesztelik az élelmiszerek FODMAP tartalmát?
A Monash Egyetem vezető szerepet tölt be az élelmiszerek FODMAP tartalmának elemzésében…
A PCOS és a bélflóra összefüggései
A policisztás ovárium szindróma (PCOS) az egyik leggyakoribb endokrin rendellenesség…
Egyszerűen elkészíthető, szezonális alapanyagokból készült, tápanyagokban gazdag étel
A változatosságra való ösztönzés a cél…
A Monash Egyetem Gasztroenterológiai Tanszéke vezető szerepet tölt be az élelmiszerek FODMAP tartalmának elemzésében.
A részletes elemzés elvégzésében nagy tapasztalattal rendelkező, magasan képzett szakemberek és a legmodernebb berendezésekkel felszerelt laboratórium nyújt segítséget, amely lehetővé teszi, hogy a legpontosabb és legátfogóbb adatokat biztosítsák a FODMAP tartalmakról. A tesztelési folyamatban minden ételnek 2-4 hétig tart a laboratóriumban történő elemzése.
Forrás: https://www.monashfodmap.com/blog/fodmap-testing-lab/…
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!