Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
A vizsgálat során azt találták, hogy a magas szénhidrát-tartalmú étrend magasabb halálozási arányt eredményez, érdekes módon az össz-zsírbevitel és azon belül a különböző típusú zsírok fogyasztása NINCS összefüggésben a szív- és érrendszeri betegségekkel. SŐT, valójában a telített zsírok fogyasztása fordított összefüggést mutat a stroke előfordulásával.(!)
VÉGKÖVETKEZTETÉSKÉNT ezt írják a kutatók: „a globális táplálkozási irányelveket (értsd például: koleszteringyógyszerek, táplálkozási piramis és okostányér, stb.) ezen megállapítások fényében azonnal újra kell értelmezni és át kell gondolni.”
A teljes írás itt olvasható (a Lancet impakt faktora: 47!): http://www.thelancet.com/…/PIIS0140-6736(17)32252-3/fulltext
Újabb nagyon komoly jelentőségű tanulmány az évtizedek óta tévesen vádolt telített zsírok rehabilitációban…
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!