Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
Normál testsúllyal, több krónikus betegség nélkül és bizonyítottan megfelelő D-vitamin ellátottsággal hányan kerültek vajon egyáltalán súlyos vagy kritikus állapotba?!
„…kórházban kezelt, D-vitamin-hiányos betegek átlagosan 14-szer nagyobb valószínűséggel kerültek súlyos vagy kritikus állapotba, mint mások.A kutatás június óta két évre visszamenőleg is górcső alá vette a betegek korábbi vitaminszintjének adatait, és megállapította, hogy továbbra is erős a korreláció a betegség súlyosságával, vagyis nem a betegség megjelenése okozta a D-vitamin-szint csökkenését.”
Forrás:
https://www.vg.hu/kozelet/2022/02/minden-eddiginel-erosebb-bizonyitek-a-d-vitamin-covid-elleni-hatekonysagara?fbclid=IwAR3fknovN_WHvSTJeLkM1rHeQW_o8nkVHkFCubb2Pb1brtXP2iMMNmzuV4Q
https://www.facebook.com/TaplalkozasBeallitas/posts/5013815215335869
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!