Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
” Folyamatosan inspriráltok a receptekkel, rendszeres vitaminfogyasztó lettem, az Alacsony FODMAP könyv pedig hatalmas segítség a mindennapokban. A segítségetekkel megtanultam, illetve folyamatosan megtanulok táplálkozni, ténylegesen táplálni a testem. Nagy volt az igényem a lehető legkevésbé feldogozott élelmiszerek fogyasztása iránt, de amíg nem találkoztam Veletek, nem tudtam hogyan lehetne kivitelezni ezt ténylegesen, hosszútávon. Köszönöm, hogy erre is rájöhettem, és általatok egyre tudatosabb lehet az étkezésem, ami miatt jobb a közérzetem is.”
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!