Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
https://tenyek-tevhitek.hu/beszelgetes_a_gluten_kutatoval.h…
„Megtiszteltetés, hogy Dr. Alessio Fasanót üdvözölhetjük a műsorban. Dr. Fasano a cöliákia és a gluténintolerancia világhírű, elismert kutatója. 2003-ban publikált egy úttörő vizsgálati eredményt, amely megállapította, hogy a cöliákia előfordulási gyakorisága az Egyesült Államokban közel százszorosa a korábban becsült számoknak: 1 a 133-ból. Dr. Fasano ugyanakkor annak a kutatócsoportnak is a vezetője volt, amelyik 2000-ben felfedezte azt a zonulin nevű ősi molekulát, amely a vékonybél áteresztőségét szabályozza, és ami az áteresztő bélszindróma kialakulásának egyik fő eleme.” – Mezei Elmira fordításában
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!