Alacsony FODMAP bélegészség online program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi ismeretek – 2022.10.07.
Inzulinrezisztencia komplexen, de másképpen.
C-vitamin és cukorbetegség
A c-vitamin és cukorbetegség összefüggéseiről…
Bartha Ákos a Fáklya Rádióban 2. rész (podcast)
Hallgassátok az Ákossal készült podcast 2. részét a Fáklya Rádión…
Tápanyagdús nyári ebéd/vacsora + desszert recept
Amikor nagy a meleg és nincs kedvem a forró tűzhely mellett túl sokat állni…
Bartha Ákos a Fáklya Rádióban 1. rész (podcast)
Hallgassátok az Ákossal készült PODCAST 1. részét…
A vizsgálat során azt találták, hogy a magas szénhidrát-tartalmú étrend magasabb halálozási arányt eredményez, érdekes módon az össz-zsírbevitel és azon belül a különböző típusú zsírok fogyasztása NINCS összefüggésben a szív- és érrendszeri betegségekkel. SŐT, valójában a telített zsírok fogyasztása fordított összefüggést mutat a stroke előfordulásával.(!)
VÉGKÖVETKEZTETÉSKÉNT ezt írják a kutatók: “a globális táplálkozási irányelveket (értsd például: koleszteringyógyszerek, táplálkozási piramis és okostányér, stb.) ezen megállapítások fényében azonnal újra kell értelmezni és át kell gondolni.”
A teljes írás itt olvasható (a Lancet impakt faktora: 47!): http://www.thelancet.com/…/PIIS0140-6736(17)32252-3/fulltext
Újabb nagyon komoly jelentőségű tanulmány az évtizedek óta tévesen vádolt telített zsírok rehabilitációban…
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!