Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Mikrobiom 2. rész
Bejegyzéssorozatunk második része…
Mikrobiom 1. rész
Étkezés után az elfogyasztott étel emésztése a gyomorban kezdődik el…
Okozhat vitaminhiány hajhullást?
A válasz röviden: igen.
Freyagena Bartha Mg2+
Megelőzési céllal mindenkinek szükséges napi min. 100 mg elemi magnéziumot pótolnia…
Egy egyszerű recept:
A csirkéhez 6 db salottahagymát feldaraboltam, a csirkecombokat megsóztam, borsoztam, körbeszórtam a hagymával, öntöttem rá egy kevés gm szójaszószt (pl. Coconut Aminossal helyettesíthető) és vizet, majd 180 fokos sütőben lefedve 60 percig sütöttem, végül fedő nélkül még 15 percig. A pézsmatököt meghámoztam, felkockáztam, sóztam, megszórtam frissen vágott zsályával és egy csipet füstölt fűszerpaprikával és szintén 180 fokon kb. 30 percig sütöttem (vagy amíg puha nem lesz). Párolt brokkolira esett a választás, de egy nagy zöldsalátával, párolt fodroskellel vagy mángolddal is remek lenne!
Szakácskönyveink segíthetnek az általunk képviselt táplálkozási rendszerben eligazodni és inspirációt adni. Három, különböző témájú könyvünk összesen 225 receptet és ételfotót tartalmaz: https://taplalkozasbeallitas.hu/webshop/
Legnépszerűbb csomagunk a hármas csomag, amely továbbra is készleten van a webshopban: https://taplalkozasbeallitas.hu/termek/unnepi-trio-szakacskonyv-csomag/
Illetve fantasztikus négyes csomagunk is van, a 3 szakácskönyvünk mellé csatlakozik Bartha Ákos és Mezei Elmira nagysikerű Alacsony FODMAP-étrend könyve is: https://taplalkozasbeallitas.hu/termek/karacsonyi-fantasztikus-negyes-konyvcsomag/
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!