Természetes izotóniás ital ajánló

Természetes izotóniás ital ajánló
2021.10.14.
Új, különleges termék a Táplálkozás-Beállítás ajánlásával. A Cocos-Iso, azaz Kókuszvíz-por alapú, természetes izotóniás ital:
 
„Nem vállaltunk kompromisszumokat az ízzel, egyedülálló izotóniás italt terveztük hozzáadott cukor vagy édesítőszer nélkül. A termék nem tartalmaz semmiféle adalékanyagot és egyéb ízesítést (így akár teához vagy kávéhoz is adható), szénhidrát-tartalmát maga a kókuszvíz-por adja.
Hosszas szakmai mérlegelés után döntöttünk úgy, hogy kalciumsóval nem akadályozzuk a két legértékesebb hatóanyag hasznosulását (kálium és magnézium), melyek ráadásul természetesen is jelen vannak a kókuszvízkivonatban.
 
A Freyagena Cocos-Iso így két különböző ásványi só prémium, célzott keverékét tartalmazza, ezáltal nagyon könnyen feloldódik folyadékban és felszívódik a szervezetben.
Kiegyensúlyozott, tápanyagokban gazdag étrend mellett, a kalcium bőségesen jelen van a hazai étrendben, ellentétben a káliummal és magnéziummal. A kókuszvíz természetesen hidratál és feltölt elektrolitokkal, emellett foszfort is tartalmaz. Ez az azonnal oldódó por ráadásul kiváló ökológiai alternatíva az alumíniumdobozos kókuszvízekkel szemben.
 
Jelentősebb izzadás mellett, egyéni sóvesztést figyelembe véve a terméket érdemes sózni (nátrium-klorid) vagy külön is fogyasztani tiszta sót.
A kálium hozzájárul az idegrendszer és izomzat normális működéséhez, valamint a megfelelő vérnyomás fenntartásához is. A magnézium hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a normál izomműködés valamint a normál pszichológiai funkció fenntartásához.
 
 
Alkalmazása:
napi 1-2 x 6,5 gramm (két teáskanálnyi), azaz 1-2 adag folyadékkal elkeverve.
 
Összetevők:
100% kókuszvíz-kivonat (Cocos Nucifera), Kálium-L-laktát-dihidrát, Magnézium-L-laktát-dihidrát
1 adag Cocos-Iso átlagosan 250 mg elemi káliumot és 75 mg elemi magnéziumot biztosít, nem számítva a kókuszvíz-por természetes kálium-tartalmát, mely grammonként nagyjából 25-30 mg.
 
Itt kapható a termék például, sok szeretettel ajánljuk!

További izgalmas információk a magnéziumpótlás kérdéseiről: https://taplalkozasbeallitas.hu/a-magnezium-kiegeszitesenek-az-inzulinerzekenysegre-es-a-glukozvercukor-szabalyozasra-gyakorolt-%E2%80%8B%E2%80%8Bhatasa/

https://taplalkozasbeallitas.hu/a-magnezium-kiegeszitesrol/
 

https://www.facebook.com/TaplalkozasBeallitas/posts/4608870662496995

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!